Група o.Torvald представила новий кліп / фото instagram.com/otorvald/

Коронавірус, який вже дістався до України, збитий літак МАУ, війна на сході нашої країни і багато інші соціальні проблеми і трагедій потрапили на відео до пісні групи O. Torvald "Ненавиджу Вас Всіх", яке було представлено музикантами 3 березня.

Читайте такожПредставник України розповів про тактику O.Torvald на Євробаченні-2017

У відео група на чолі з Женею Галичем висловлює своє ставлення до процесів, які відбуваються в сучасному світі: конфлікт Ірану і США, політичні мітинги в Росії, жорстоке ставлення до тварин, збитий Іраном літак МАУ, пожежа в Австралії, коронавірус COVID-2019, бійки між народними депутатами в Раді, домашнє насильство, пропаганда Росії, Євромайдан, війна між Росією і Україною на Донбасі.

"У відео показано все те, що відбувається з нами кожен день. Іноді ми забуваємо дивитися за тим, що не стосується тільки нас, але стосується іншого. Як правило, нас турбують тільки наші проблеми, а на мій погляд, потрібно дивитися ширше. Принцип "моя хата скраю" вже давно не працює, потрібно діяти. І найменше, що ми можемо зробити, це звернути увагу на глобальні проблеми, які дійсно існують", - коментує кліп Галич.