Фото інстаграм фан-сторінки Аткінсона 

Британський комік та актор Роуен Аткінсон, який відомий за ролями в серіалі "Містер Бін" та "Джонні Інгліш", повертається в кіно після 6-річної паузи. Про це пише видання Daily Mail

Цікаво, що 69-річний актор погодився зіграти головну роль у четвертому фільмі "Джонні Інгліша", зйомки якого почнуться вже цього літа.

Ця кінострічка є комедійною пародією на Джеймса Бонда, в якій Роуен грає однойменного англійського шпигуна. Передбачається, що фільм продюсуватиме дочірня компанія Universal Pictures.

До речі, раніше Аткінсон робив заяву, що не планує повертатися до зйомок "Джонні Інгліша". 

"Я сумніваюся, але дуже дякую, що натякнули, що ви хотіли б побачити мене ще один раз", - казав актор. 

Проте згодом додав, що все може змінитися і його думка з цього приводу також.

"Але в той же час... ніколи не кажи ніколи", - наголосив Аткінсон.

До слова, востаннє Роуен знімався, як головний шпигун у третьому фільмі "Джонні Інгліша" ще у 2018 році та запам'ятався глядачам яскравою грою. 

 Що відомо про Роуена Аткінсона

Кар'єра Роуена Аткінсона почалася у 1978 році. Тоді він став сценаристом та головним актором радіошоу "The Atkinson People". Далі у 1990 року стартував показ телесеріалу "Містер Бін", який і зробив його відомим на весь світ. Серіал мав величезну популярність, одна серія збирала біля телевізорів у середньому 20 мільйонів глядачів. Згодом він грав і в інших фільмах, їх близько 30-ти у його творчому доробку. 

До речі, Аткінсон є лауреатом двох премій "BAFTA" у 1981 року та 1990 року. 

Нагадаємо, нещодавно про повернення в кіно сказала акторка Камерон Діаз. Вона зіграє головну роль у новому комедійному фільмі від Netflix.

Вас також можуть зацікавити новини: