Фото інстаграм Камерон Діаз 

Відома американська акторка Камерон Діаз повертається у кіно. Після 10-річної паузи, 51-річна зірка буде грати у новому фільмі від компанії Netflix під назвою "Знову у справі", прем'єра якого відбудеться вже цього року. Сама акторка поки не коментує своє повернення.

Відомо, що Камерон буде грати головну роль. Це буде екшн-комедія, сценарій якої напише Сет Гордон. За сюжетом, колишні агенти ЦРУ залишають службу, аби побудувати спокійне сімейне життя. Проте незабаром їм доведеться знову зануритися у світ розвідки.

Цікаво, що востаннє Діаз брала участь у зйомках кінострічки "Інша жінка" ще  у 2014 році.

Відео дня

Що відомо про Камерон Діаз

Камерон Діаз - американська акторка, яка відома за ролями у фільмах "Маска", "Банди Нью-Йорка", "Ангели "Чарлі" та іншими кінороботами. У 2018 році вона прийняла рішення піти з кіно заради благополуччя з чоловіком Бенджі Бедденом. Згодом вона завагітніла у 45-років та народила доньку на ім’я Реддікс. Останні роки жінка займалася материнством та господарством. 

Нагадаємо, раніше інші відомі акторки Марго Роббі та Крістен Стюарт робили заяву, що беруть паузу в кіно. Жінки хочуть спробувати себе в режисерській діяльності. 

Вас також можуть зацікавити новини: