Ітан Хоук і Педро Паскаль у фільмі "Дивний спосіб життя" / скріншот з YouTube Pathe UK

Вийшов дебютний трейлер короткометражного драматичного вестерну "Дивний спосіб життя" (Strange Way of Life) від культового режисера Педро Альмодовара, який буде представлений у травні 2023 року на Каннському кінофестивалі.

Події фільму відбуваються на заході США, а в центрі сюжету – двоє старих друзів, які в молодості разом заробляли на життя як мисливці за головами. Через 25 років один несподівано відвідує іншого, проте в підсумку ця зустріч призводить до несподіваних наслідків. 

Головні ролі у фільмі виконали Ітан Хоук ("Товариство мертвих поетів", "Гаттака", "Тренувальний день", "Варяг", "Місячний лицар") і Педро Паскаль ("Нарко", "Мандалорець", "Останні з нас", "Kingsman: Золоте кільце", "Нестерпна тяжкість величезного таланту"). Очікується, що вони разом з режисером представлять фільм в Каннах.

Зняв фільм найвпливовіший іспанський режисер сучасності, дворазовий лауреат "Оскара" Педро Альмодовар ("Все про мою матір", "Погане виховання", "Повернення", "Розімкнуті обійми", "Шкіра, в якій я живу", "Паралельні матері"). Альмодовар – відкритий гей, і ЛГБТ-тематика досить часто піднімається в його фільмах.

Як раніше повідомляв УНІАН, "Дивний спосіб життя" став першим фільмом кінокомпанії Saint Laurent Productions, створеної легендарним французьким модним домом.

Кінокомпанія має намір знімати повноцінне кіно, а не фешн-кампейни. У розробці у компанії вже є ще кілька фільмів, в тому числі стрічки авторства Паоло Соррентіно ("Велика краса", "Молодість", "Молодий папа") і Девіда Кроненберга ("Муха", "М.Батерфляй", "Злочини майбутнього").

Вас також можуть зацікавити новини: