Джамала знялася у фільмі Netflix / Instagram Джамала

Переможниця Євробачення-2016 від України співачка Джамала знялася у фільмі Netflix разом з голлівудськими знаменитостями Віллом Ферреллом і Рейчел МакАдамс.

Цим неймовірним звісткою сама артистка поділилася в Instagram.

За словами співачки, запрошення знятися в новому проекті стриминговой платформи вона отримала ще в липні минулого року. Дізнавшись, що сюжет фільму розгортається навколо пісенного конкурсу, і що головні ролі в ньому виконають Вілл Феррелл ("Зеровіль") і Рейчел Макадамс ("Щоденник пам'яті", "Справжній детектив"), вона відразу ж погодилася.

Відео дня
Джамала і Уїлл Феррелл / Instagram Джамала

Читайте такожВийшов новий трейлер фільму-катастрофи "Гренландія" з Джерардом Батлером"На зйомках мене вразило все, починаючи з дбайливого ставлення до зелених зон біля локації, до кількості задіяних в продакшені людей і професіоналізму знімальної групи, - розповіла співачка. - Коли я вперше зайшла в старовинний замок, де знімали мою сцену, мені здалося, що я потрапила в казку! Все виглядало приголомшливо. І актори, і масовка були настільки гарні, що неможливо було відвести очі", - розповідає Джамала.

"Пізніше я познайомилася з Віллом Ферреллом, нереальною Рейчел Макадамс (обожнюю "Щоденник пам'яті") і відомим красенем Деном Стівенсом, - додала вона. - Уявіть собі, заходжу в гримерку і перше, що чую - "When strangers are coming"... Ден починає співати "1944"! А Рейчел підходить, тисне руку і каже, що дуже рада познайомитися зі мною. Звичайно, я розумію, що у них заведено говорити колегам приємні речі, але я все одно не можу вам передати мої емоції в той момент!", - додала вона.

Крім акторів на знімальному майданчику Джамала також зустріла Олександра Рибака, Немає Барзілай, співачку Loreen та інших учасників Євробачення.

Instagram Джамала

Як повідомляв УНІАН, з'явився трейлер фільму "В очікуванні варварів" з Джонні Деппом і Робертом Паттінсоном.