Шанувальники фільму оцінили трейлер і вже з нетерпінням чекають на прем'єру / скріншот

Корпорація Lionsgate показала моторошний трейлер нової частини фільму "Пила". Це буде вже десятий епізод історії про маніяка і вбивцю Джона Крамера.

На глядачів чекатиме сюрприз, адже головний герой повернеться у "Пилу". Творці фільму вирішили показати, що відбувалося з Крамером між подіями, які розвивалися в першій і другій частинах франшизи.

"Джон Крамер повернувся. Найбільш тривожна частина франшизи "Пили", яка досліджує невимовну главу особистої гри. Між подіями "Пила 1" та "Пила 2" хворий і відчайдушний Джон їде до Мексики на ризиковану та експериментальну медичну процедуру, сподіваючись на чудодійний препарат від раку - щоб виявити, що вся операція - це шахрайство, щоб обдурити найбільш вразливих. Озброєний новою метою, сумнозвісний серійний вбивця повертається до своєї роботи, перевертаючи плани шахраїв у своїй фірмовій інтуїтивній манері через підступні, божевільні і хитромудрі пастки", - зазначено в описі до трейлера.

Шанувальники фільму оцінили трейлер і вже з нетерпінням чекають на прем'єру, яка намічена на жовтень 2023 року. Однак деякі коментатори відзначили, що десята частина "Пили" показує лише події з минулого, ніяк не впливаючи на сюжет історії.

Про що фільми з франшизи "Пила"

Перша частина фільму "Пила" вийшла на екрани в 2004 році. Історія про серійного вбивцю Джона Крамера, який переконаний, що деяких людей потрібно жорстоко "вчити" цінувати життя, сподобалася глядачам. Після цього фільм отримав продовження.

Хворий маніяк вигадував моторошні знущання, намагався вилікуватися від раку і знайшов тих, хто продовжить "справу" після його смерті. Нагадаємо, у 2021 році глядачі змогли побачити перезапуск "Пили" з Семюелем Джексоном і Крісом Роком.

Вас також можуть зацікавити новини: