Картина розповідає про 12-річного хлопчика по імені Артеміс Фаул \ скріншот з відео

Актор Джош Гад показав себе в гримі з пригодницького фільму Disney "Артеміс Фаул".

Читайте такожВийшов трейлер фентезі "Артеміс Фаул"

Картина знята за мотивами однойменної серії фентезі-романів ірландського письменника Йона Колфера. Це твір увійшов у топ-30 дитячих книг за версією журналу The Independent.

Відео дня

Джошу в цій історії дісталася роль гнома-клептомана, який живе під землею і полює на різні цінні реліквії. Щоб пробратися навіть в найбільш охоронюване місце, він риє під поверхнею тунелі, на великій швидкості поїдаючи землю і моментально викидаючи її з протилежного боку.

Джошу в цій історії дісталася роль гнома-клептомана \ instagram.com/joshgad/

У фільмі також знімалися Хонг Чау, Нонсо Анози, Джуді Денч. Режисером виступив Кеннет Брана ("Вбивство в "Східному експресі"), передає 112.ua.

Картина розповідає про 12-річного хлопчика по імені Артеміс Фаул, який є нащадком легендарної родини злочинців. У свої юні роки він уже досяг того рівня крадійської майстерності, який дозволяє йому з легкістю обманювати дорослих. Випадково він дізнається про існування цілого світу глибоко в надрах землі, населеного ельфами, гномами та іншими казковими істотами. Артеміс вкрав у гномів золото, і тепер його шукають як в підземному світі, так і на поверхні.

Герой Джоша живе під землею і полює на різні цінні реліквії \ .instagram.com/joshgad/

Фільм буде ексклюзивно представлений на потоковій платформі Disney+ 12 червня.