Disney перенесла прем'єру кількох фільмів \ фото: Disney

Студія Disney перенесла на невизначений термін прем'єри фільмів "Мулан", "Нові мутанти" (20th Century Studios), а також "Оленячі роги" (Fox Searchlight) через коронавірус.

Читайте також"Не час помирати": прем'єру нового фільму про Джеймса Бонда перенесли через коронавірус

У заяві йдеться, що картини вийдуть цього року, однак точних дат поки немає, пише deadline. "Як ви знаєте, ситуація швидко розвивалася, і ми хотіли, щоб ви знали, що ми відкладаємо релізи "Мулан", "Нових мутантів" і "Оленячих ріг" через обережність. Ми розглядаємо нові потенційні дати релізу 2020 року, які будуть оголошені пізніше", - йдеться в заяві.

Відео дня

Фільм "Мулан" повинен був вийти в Україні 26 березня, "Нові мутанти" - 2 квітня, а "Оленячі роги" - 16 квітня.

Як повідомляв УНІАН, найгучнішу прем'єру року - фільм про Джеймса Бонда "Не час помирати" вимушено перенесли через коронавірус. Вихід фільму, який повинен був відбудуться в квітні, відклали на півроку. За прогнозами, збитки через перенесення дати складуть близько $30 млн.

Крім того, Sony змінила дату виходу анімаційного фільму "Кролик Петрик 2". Також Джон Красінскі повідомив про перенесення прем'єри "Тихого місця 2". Прем'єра найочікуванішого фільму 2020-го - "Форсаж 9" перенесли на рік. Нову дату старту фільму в американському прокаті призначено на 2 квітня 2021 року.