Кадр з фільму "Щоденник пам'яті" / скріншот YouTube

Серед кіноманів напевно є багато тих, хто обожнює дивитися мелодрами і лити сльози, співпереживаючи головним героям. Особливо жінки часто шукають найкращі мелодрами про кохання.

УНІАН розповідає, які фільми на вечір варто обов'язково подивитися разом з другою половинкою.

Найкращі мелодрами - список

Цей жанр не просто так подобається дівчатам. Він викликає масу емоцій, які необхідно проживати кожній з нас - сльози, сміх, радість, співчуття, залученість, гойдалки. І, звичайно, кожна з нас вірить в казку. Але чи дійсно в кожній історії є хепі-енд? 

  • Щоденник пам'яті

Кожен день в будинку престарілих літній чоловік читає літній жінці одну і ту ж книжку. Таким чином він намагається побороти Альцгеймера, який з кожним днем все більше і більше забирає пам'ять у його коханої. Ця книжка про молодих хлопця і дівчину, які не дивлячись ні на що намагаються боротися за своє кохання. І найголовніше те, що це історія про них самих.

  • В нікуди

Сімейна пара опинилася в охопленій тоталітаризмом країні. Оскільки дівчина вагітна, а навколо відбувається жах, вона з чоловіком вирішує бігти. У спробах врятуватися вони опиняються в різних вантажівках, які нещадно обстрілюють окупанти. Але вони обіцяють одне одному, що обов'язково виживуть і зустрінуться. Але перед цим їм доведеться подолати складні випробування. Вагітна дівчина опиняється в дрейфуючому в морі контейнері вантажного судна.

  • Так близько до горизонту

Якщо ви шукаєте, які мелодрами 2019 дивитися онлайн, то пропонуємо вам зупинити свій вибір на фільмі "Так близько до горизонту". У центрі сюжету підлітки Джессіка і Денні. Вони мила і наївна дівчинка, яка мріє про принца на білому коні, а він - справжній красень зі скелетами в шафі. Одного разу вони зустрічаються, і між ними спалахує пристрасть. Але його страшна таємниця здатна все зруйнувати.

  • Вибір

Молодий і перспективний хлопець думає тільки про веселе життя. Йому не потрібні кохання, турбота, увага, стосунки. Йому достатньо друзів, з якими він може відриватися по повній. Однак у його житті все змінюється, коли він зустрічає дівчину на ім'я Габбі. Він починає закохуватися в неї, але незабаром дізнається, що у неї є хлопець. Тому дівчині доведеться зробити нелегкий вибір.

  • Спокута

Мелодрами про кохання - найкращі фільми для того, щоб випробувати цілу гаму емоцій. Особливо, якщо ви подивитеся стрічку "Спокута". У центрі сюжету юна дівчина з багатої родини, яка закохується в сина хатньої робітниці. Однак хлопець не звертає на неї ніякої уваги, більш того, він заводить роман з кузиною. Дівчина починає його дуже ревнувати і вирішується на підлий крок. Вона звинувачує його в згвалтуванні кузини. В результаті Роббі опиняється за ґратами. Бріоні радіє, поки інші страждають. Але почуття усвідомлення підлості до неї все ж приходить, коли Роббі разом з іншими ув'язненими відправляють на передову. Тоді Бріоні вирішує спокутувати свої провину.

Якщо ви давно шукали найкращі мелодрами на вечір, то можете не сумніватися, що це точно ті фільми, які варто подивитися. 

Вас також можуть зацікавити новини: