Вийшли перші серії фільму про принца Гаррі і Меган Маркл \ Netflix

На потоковому сервісі Netflix вийшли перші три епізоди фільму під назвою "Гаррі та Меган" - принц та його дружина пустили телекамери на скільки близько, як жодного разу не робили інші з королівської родини Британії.

Це і є головною відмінністю серіалу, передає Бі-бі-сі.

Про вихід фільму "Гаррі та Меган" стало відомо нещодавно, і британські ЗМІ вибухнули - від головних героїв чекали сенсацій.

Відео дня

Головна біда перших трьох епізодів у тому, що принц Гаррі та Меган Маркл виявилися не дуже цікавими співрозмовниками. Їм майже нічого сказати, порівняно з тим, що вони сказали раніше. Головні герої говорять сумними голосами, на їхніх обличчях все ще образа та біль.

Історія Меган – історія американської актриси, яка стала британською принцесою. Але якщо спочатку таблоїди були заінтриговані Меганом, то потім почали атакувати її і принца Гаррі. Вона досі згадує це як найбільший шок свого життя.

Історія Гаррі ще трагічніша, тому що події 2019-2020 років пов'язані з тим, що трапилося з його матір'ю, принцесою Діаною. Її теж атакували таблоїди, сімейне життя обговорювала вся країна, переслідували папараці, і вона загинула в автомобільній аварії, намагаючись втекти від них.

І для принца Гаррі історія почала повторюватись, але вже з його дружиною. У фільмі він каже, що його вибір - це залишитися при дворі та спостерігати, як ситуація стає гіршою, або врятувати сім'ю, відмовившись від королівських обов'язків.

Це інтерв'ю із двома сумними людьми на тлі гарних інтер'єрів. Однак ця нудьга не робить серіал менш цікавим. Справа в тому, що Гаррі та Меган безпрецедентно близько пустили до себе телекамери, і вся візуальна складова серіалу – це суцільний ексклюзив.

Відносини принца Гаррі та його дружини Меган Маркл із королівською родиною

Принц Гаррі та Меган Маркл - склали повноваження членів королівської родини Британії у березні 2020 року та перебралися до Каліфорнії.

Навесні 2021 року пара дала велике інтерв'ю Опрі Вінфрі, в якому розповіла, що в королівській родині обговорювали, якою темною буде шкіра їх з принцом Гаррі дитини.

Меган також сказала Опрі, що коли вона була вагітна Арчі, їй повідомили, що йому не дадуть титул принца, і він не отримає охорони.

Вас також можуть зацікавити новини: