Принц Гаррі і Меган Маркл підписали контракт з Netflix / REUTERS

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл підписали контракт із Netflix, розрахований на кілька років.

Про це пише The New York Times із посиланням на заяви сімейної пари й стрімінгового сервісу.

Гаррі і Меган заснували продюсерську компанію, яка буде випускати документальні фільми і серіали, художні фільми та дитячі програми. Показувати їх будуть ексклюзивно на Netflix.

Відео дня

"Ми надзвичайно пишаємося тим, що вони обрали Netflix як свій креативний будинок. Ми в передчутті почути їхні історії, які можуть допомогти в побудові стійкого зростання розуміння для глядачів по всьому світу", - повідомили в Netflix.

Сума контракту Гаррі і Меган з Netflix не розкривається. За даними видання The Daily Mail, сума контракту становить 150 мільйонів доларів.

Читайте такожNetflix відкрів безкоштовно доступ до кількох фільмів (список)

В останні місяці подружжя також вели переговори з Disney і Apple і, за словами джерел The New York Times, сторони обговорювали контракт приблизно на 100 мільйонів доларів.

Також стало відомо, що принц Гаррі і Меган Маркл вже знайшли продюсерську компанію, яка займеться виробництвом документальних фільмів і дитячих програм.

"Ми зосередимося на створенні контенту, який інформує і дає надію. Для нас, як молодих батьків, також важливо створення надихаючих сімейних програм", - заявило подружжя.

Інші новини на тему: