У головній ролі знялася Ніколь Кідман \ скріншот з відео

Серіал під назвою "Відіграти назад", в головній ролі якого знялася зірка Голлівуду Ніколь Кідман, отримав дату прем'єри і оновлений трейлер.

Читайте такожСамоізоляція та параноя: до 20-річчя хоррору "Інші" планують зняти ремейк

Ролик з'явився на офіційному Youtube-каналі мережі HBO.

Планувалося, що шоу по книзі Джин Ханфф Кореліц "Ти повинна була знати" вийде в травні, одночасно з запуском потокового сервісу HBO Max, але через пандемію коронавирусу і карантин прем'єру довелося перенести. Глядачі зможуть дивитися серіал з 25 жовтня.

За сюжетом успішна нью-йоркська психотерапевт Грейс Сакс готується до чергового піку в своїй кар'єрі - виходу власної книги. Але в день презентації зникає її чоловік, до того ж їй повідомляють, що вона - головна підозрювана в жорстокому вбивстві. Жінці доведеться пройти через зраду рідних і величезний стрес, щоб взяти себе в руки і почати все заново заради сина. Крім Кідман в детективному трилері зіграли Х'ю Грант, Дональд Сазерленд, Едгар Рамірес, Ноа Джуп, Лілі Рейб та інші.

Як повідомляв УНІАН.Lite, в березні HBO презентував другий тизер детективної драми "Відіграти назад" з Ніколь Кідман у головній ролі.