Ксенія Мішина знялася в серіалі "Закохай мене, якщо зможеш" / скріншот YouTube

У 2023 році вийшло кілька українських серіалів, які ви обов'язково повинні подивитися. Вони викличуть у вас різні емоції - сміх, сльози, гордість. УНІАН розповідає, які з них точно варті вашої уваги.

"Встигнути до 30"

Це комедійний серіал, який розповідає про трьох молоденьких дівчат, у яких є плани, які вони хочуть реалізувати до свого 30-річчя. Однак доля не завжди буває прихильною, тому в житті дівчат відбуваються різні події, і не завжди приємні. Наприклад, Іра мріє вийти заміж за свого коханого, але дізнається про його зраду, Саша, яка прагнула домогтися успіху в кар'єрі, одного разу перестає розуміти, навіщо їй це потрібно, а Любі так і не вдалося підкорити столицю і відкрити свій ресторан.

Але якийсь плюс в долі все ж є. Вона зводить цих трьох дівчат, щоб за допомогою підтримки одна одній домогтися бажаного.

"Закохай мене, якщо зможеш"

Головна героїня, яку грає Ксенія Мішина, займається журналісткою діяльністю і викриває шарлатанів. Але одного разу на її шляху зустрічається "екстрасенс", який хоче зупинити її. Чоловік приховує те, чим займається і закохує в себе головну героїню. Але через деякий час він і сам починає відчувати до неї почуття. Чи пробачить дівчина "екстрасенса", який забрехався, і чи будуть вони разом - дивіться.

"Молода"

40-річна Ольга залишилася без чоловіка, без роботи і вся в боргах. У якийсь момент вона ставить хрест на собі. Однак у долі на неї інші плани. Одного разу вона зустрічає 26-річного хлопця Дмитра, який приймає її за свою ровесницю. Саме він допоможе головній героїні повернутися до життя і пізнати нові грані себе.

"Я - Надія"

Це військова драма, яку повинен подивитися кожен українець. Серіал "Я - Надія" розповідає про лікарів, які рятували життя людей під обстрілами. Події картини відбуваються в Харкові, в перші місяці війни. Незважаючи на всю небезпеку, медики вирішують залишитися на окупованій території і рятувати життя. 

"Жіночий лікар. Нова реальність"

Цей серіал також знімався під час війни. Головні герої - Анастасія Цимбалару, Андрій Ісаєнко та Тарас Цимбалюк. Вони знялися в ролі професійних гінекологів, які дають нове життя всупереч всім складнощам. Вони знаходять вихід, здається, з найстрашніших і безнадійних ситуацій. 

Нагадаємо, раніше було названо найкращі фільми 2023 року.

Вас також можуть зацікавити новини: