Дженсен Еклс зіграє супергероя Солдатика / кадр із серіалу "Надприродне"

Актор Дженсен Еклс зніметься в 3 сезоні серіалу Amazon Prime Video «Хлопаки» за коміксами Гарта Енніса і Даріка Робертсона.

Про це повідомив сам актор у себе в Instagram. Виконавець ролі Діна Вінчестера в шоу «Надприродне» виклав відповідний відеоролик.

«Я все думав, чим мені зайнятися після завершення "Надприродного" в цьому році. Потім мене осінило», - написав Еклс.

Як зазначає Comic Book, актор зіграє супергероя Солдатика (Soldier Boy), який боровся у Другій світовій війні. Він став «першою суперзіркою і опорою» для громадян США. Це пародія на Капітана Америку. Пам'ятник саме цьому сепергерою був помічений на зйомках 2 сезону.

Читайте такожВийшов трейлер драми з Томом Холландом и Робертом Паттінсоном "Диявол назавжди"

Шоураннер Ерік Кріпке дуже радий, що зможе знову попрацювати з Еклсом. Як пам'ятаємо, саме він створив «Надприродне» і виступав шоураннером серіалу перші п'ять сезонів. Він каже, що вважає актора братом.

«Дженсен - приголомшливий актор і прекрасна людина, від якої пахне теплим шоколадом. Я вважаю його братом. Як Солдатик, самий перший супергерой, він привнесе в шоу багато гумору, пафосу і небезпеки. Я не можу дочекатися, щоб знову опинитися з ним на одному знімальному майданчику і додати трохи "Надприродного" "Пацанам"», - розповів він.

Що відомо про нові сезони серіалу «Хлопаки»

  • У 3 сезоні може знятися Джеффрі Дін Морган, який теж грав в серіалі «Надприродне».
  • Прем'єра 2 сезону «Хлопаків» намічена на 4 вересня.