Серіали Netflix / скріншот серіалу Бріджертони

Netflix – американська розважальна компанія, яка є постачальником чудових довгограючих кінопроектів. Чимало серіалів знімають роками й вони мають неймовірний успіх у глядачів.

"Корона" / The Crown

Історичний драматичний телесеріал, що присвячений правлінню королеви Великої Британії Єлизавети II. У ньому розповідається про особисте життя членів королівської родини: тут і божевільні потрясіння, і політична нестабільність, і палацові інтриги, і безліч міжособистісних конфліктів та сліз. На цей момент вийшло 4 сезони серіалу, а всього їх планується 6.

"Статеве виховання" / Sex Education

Комедійно-драматичний телесеріал, дія якого розгортається в середній школі маленького містечка Мурдейл. Головний герой Отіс живе з мамою, яка є відомою секс-терапевткою. Разом із подругою він організовує в школі такі собі підпільні секс-курси для підлітків, щоб допомогти їм розібратися із сексуальними проблемами.

Перший сезон "Статевого виховання" вийшов у січні 2019 року і став справжнім хітом. Цього року очікується вже третій сезон серіалу.

"Хід королеви" (Ферзевий гамбіт) / The Queen's Gambit

У центрі сюжету драматичного міні-серіалу історія дівчинки-сироти, яка відкриває в собі дивовижний талант до гри в шахи. Вона робить значні успіхи й обігрує в шахи навіть досвідчених гравців, попутно воюючи з пристрастю до транквілізаторів.

Проект виявився доволі популярним, а актриса Аня Тейлор-Джой, яка блискуче зіграла геніальну шахістку, стала справжньою зіркою.

"Неортодоксальна" / Unorthodo

Чотирисерійний міні-серіал, заснований на реальних подіях. Він розповідає історію дівчини, яка тікає зі своєї хасидської громади, щоб спробувати розпочати нове життя в Берліні. Вона таки опиняється у німецькій столиці, сподіваючись, що життя нарешті зміниться. Однак похмуре хасидівське минуле все ніяк її не відпускає.

"Люпен" / Lupin

Вільна кіноадаптація романів Моріса Леблана про знаменитого злодія ХХ століття Арсена Люпена. Головний герой серіалу надихнувся історією літературного персонажа і сам став злодієм, живучи в сучасному Парижі.

Джентльмен-грабіжник Ассан Діоп у виконанні Омара Сі – не просто віртуозно грабує багатих, він ще й намагається відновити чесне ім'я батька, якого 25 років тому несправедливо звинуватили у злочині й довели до самогубства.

Перша частина серіалу, яка  складається з 5 епізодів, вийшла у січні 2021 року. Ще 5 епізодів, які будуть доповнювати перший сезон, вийдуть влітку цього року.

"Бріджертони" / Bridgerton

Яскрава костюмована драма про вище товариство Лондона XIX століття. У ній четверо братів та четверо сестер із родини Бріджертонів намагаються знайти кохання й щастя.

Серіал знятий за романами американської письменниці Джулії Квін. Прем’єра першого сезону відбулася у грудні 2020 року, невдовзі серіал було продовжено на другий сезон.

"Сестра Ретчед" / Ratched

Це свого роду приквел до драми "Пролітаючи над гніздом зозулі". У серіалі розповідається історія життя медсестри-тиранки Мілдред Ретчед, яку зіграла Сара Полсон.

Дія розгортається в 1947 році, коли героїня повертається з війни і влаштовується працювати медсестрою в передову психіатричну лікарню, де проводять нові й небезпечні експерименти над людським розумом.

Прем’єра першого сезону відбулася у вересні 2020 року. Серіал відразу був продовжений на другий сезон.

Вас також можуть зацікавити інші новини кіно: