Співак опублікував на сторінці в Instagram відео, де повідомляє про свою участь у шоу / скріншот

Восени на телеканалі «1+1» стартує четвертий сезон оновленого проекту «Танці з зірками». Протягом декількох тижнів у соціальних мережах поширюється #танціззіркамиchallenge - щорічний зоряний челлендж, під час якого учасники нового сезону передають один одному танцювальний виклик і запрошують взяти участь в шоу.

Читайте такожЛоліта в латексі і Ксенія Собчак: Лобода випустила провокаційний кліп з репером Pharaoh (відео)

Сьогодні стало відомо, що артист і саундпродюсер, учасник груп «MOZGI» і «Время и Стекло» - Позитив прийняв виклик #танціззіркамиchallengе від реп-виконавиці Alyona Alyona.

Відео дня

Співак опублікував на сторінці в Instagram відео, де повідомляє про свою участь у шоу. На відео артист з'являється на трьох локаціях: у власному автомобілі, квартирі і студії, де він постійно чує саундтрек проекту «Танці з зірками». Наприкінці на екрані телефону Позитив бачить відео, де Alyona Alyona звертається до нього зі словами: «Позитив, давай без негативу - ти наступний!». У фінальному кадрі відео Позитив вже в сценічному костюмі повідомляє, що приймає виклик від Alyona Alyona і передає його фронтмену групи «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергію Танчинцю.

«Насправді, все життя танці даються мені складно. І я вірю, що шоу зблизить мене з цим складним і кропітким мистецтвом. А ще допоможе подолати себе і свій страх бути на сцені без мікрофона. Хочеться показати себе з нової сторони, яку мало хто знає. І вже зараз, на етапі підготовки, чим краще починає виходити, тим більше цей процес мене затягує. Кожному артистові потрібно йти вперед і розвивати різні грані себе - і це буде новий крафт, яким я сподіваюся оволодіти на шоу. Чекаю цих нових емоцій! ", - прокоментував Позитив свою участь у шоу.

Цікаво, що сьогодні український дизайнер Андре Тан на своїй сторінці в Instagram повідомив, що не приймає #танціззіркамиchallenge, який йому передав Дмитро Танкович. Відео-відповідь дизайнер записав на одній з італійських фабрик тканин, де він підбирає тканини для нової колекції.

Незабаром стане відомо, чи візьме рок-співак Сергій Танчинець виклик #танціззіркамиchallenge і приєднається чи на паркеті до інших учасників.

Нагадаємо, зараз вже відомі імена трьох суддів нового сезону: Катерина Кухар, Влад Яма і Григорій Чапкіс будуть оцінювати танцювальні здібності зоряних учасників у новому сезоні шоу.

Зірковими учасниками четвертого оновленого сезону шоу «Танці з зірками» вже стали: Олег Винник, партнеркою якого в шоу стала Олена Шоптенко; Надія Мейхер, яка вийде на паркет з Кирилом Васюком; Санта Дімопулос, яка буде боротися за перемогу в шоу з партнером Максом Леоновим; Тарас Цимбалюк в парі з Яною Заєць; Дар'я Петрожицкая з Ігорем Гелуненко, Юлія Саніна з Дмитром Жуком; Слава Камінська з Дмитром Дікусаром; Дмитро Танкович з Ілоною Цвяховий, Alyona Alyona з Юрієм Рудичем і Позитив.

Традиційно в шоу «Танці з зірками» беруть участь зірки. У парах з професійними хореографами вони танцюють для глядачів, які своєю чергою голосують за своїх фаворитів, наближаючи їх до перемоги.