Новий тизер і постер "Сонік 2" / зображення Sonic the Hedgehog via Twitter

Новий тизер і постер майбутнього фільму "Сонік 2" адаптували під вихід у прокат стрічки "Матриця: Воскресіння". 

Матеріали опубліковані на сторінці франшизи в Twitter

Читайте такожNetflix зніме мультсеріал за мотивами гри SonicУ новий тизер додали відсилання до знаменитого фільму. На початку ролика можна побачити код матриці, що складається з кілець. 

Далі обігрується історія про дві таблетки - червону та синю. У цьому випадку кольори символізують героїв фільму - Соніка і Наклза. 

Читайте такожЛюбов і самоіронія врятують світ: рецензія на фільм "Матриця: Воскресіння"

На постері також обігрується ця тематика. Творці пропонують фанатам відповісти на питання - яку з двох голок, на їхню думку, вибере Кіану. 

false

Раніше в цьому місяці Paramount Pictures представила перший повноцінний трейлер "Сонік 2". Прем'єра запланована на 8 квітня 2022 року. 

Фільм "Сонік"

Екранізація "Сонік" з Беном Шварцом, Джеймсом Марсденом і Джимом Керрі в головних ролях вийшла в прокат в лютому 2020 року.

У перший вікенд стрічка показала хороший результат, заробивши в США $57 млн. Загалом картина при бюджеті в $85 млн заробила в прокаті $321 млн. Це хороший показник для фільму за мотивами гри. "Варкрафту", рекордсмену по зборах серед екранізацій ігор, вдалося заробити $439 млн. При цьому виробничий бюджет у фільму за Warcraft був майже вдвічі більший, ніж у "Соніка" – $160 млн.

На сайті IMDb перша частина "Соніка" отримала 6,5 балів з 10.

Зйомки другого фільму почалися в березні поточного року. Режисером виступив Джефф Фаулер, Джим Керрі і Джеймс Марсден повернулися до своїх ролей. 

Вас також можуть зацікавити новини: