Кращі фільми жахів 21 століття - список / УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Фільми жахів і трилери давно зайняли свою нішу в кінематографі - любителі адреналіну частенько переглядають їх перед сном. УНІАН підкаже, які кінострічки названі, як найстрашніші фільми жахів не для людей зі слабкими нервами.

Неймовірно моторошні фільми жахів - ТОП-5 варіантів

Якщо ви хочете дивитися фільми жахів і розуміти, що витрачаєте час не дарма, отримуючи необхідні емоції, але вибирайте фільм зі списку нижче - однозначно залишитеся під враженням:

  • "Інші" (The Others, 2001)

Культовий фільм, який вийшов на самому початку XXI століття, з Ніколь Кідман у головній ролі. Історичний хоррор про жінку, чоловік якої воював на війні, а вона залишилася одна з дітьми. Одного разу з дому зникли всі слуги, а з туману, що огорнув землю, вийшли троє людей, які стверджували, що вони раніше працювали тут і хотіли б повернутися знову.

  • "Тихе місце" (a Quiet Place, 2018)

Сюжет фільму розгортається навколо сім'ї, що живе в США, в одній з глибинок країни. Жінка, чоловік і двоє дітей нічим не відрізняються від інших сімей в Америці, але в їхньому будинку мешкають монстри, які реагують на будь-який звук і починають атакувати. Сім'я навчилася спілкуватися жестами, але з'явилася інша проблема.

  • "Відьма" (The Witch, 2015)

Дія відбувається в 1630 році, сім'я колоністів переселяється з плантації на ферму в Новій Англії. Все йде непогано, але через деякий час молодша дитина подружньої пари таємничим чином зникає. 

  • "Бабадук" (The Babadook, 2014)

Головна героїня фільму Амелія кілька років тому втратила чоловіка, але народила сина, якому все життя ввижаються чудовиська. Одного разу хлопчик просить маму почитати йому книгу про монстрів, і з цього моменту всі страхи і фантазії перетворюються на реальність.

Дана картина - це ті самі нові фільми жахів, які можна переглядати кілька разів і не втрачати відчуття моторошних мурашок.

  • "Закляття" (The Conjuring, 2013)

Якщо ви шукали фільми жахів на реальних подіях, то цей фільм - ваш варіант. Сюжет розгортається навколо сім'ї Перон, яка існувала насправді, і жила в оточенні добрих і злих духів. Подружжя були дослідниками паранормальних явищ, а сам фільм заснований на двох випадках з їхнього життя.

Вас також можуть зацікавити новини: