Дантес не вірив, що ця пісня стане хітом / instagram.com/vladimirdantes

Український музикант Володимир Дантес зовсім недавно переклав на українську хіт "Дівчинка Оля", а вже 14 липня шанувальники зможуть почути повну версію треку.

Напередодні релізу він розповів, як проходив запис цієї пісні ще в далекому 2008 році. Тоді Дантес був учасником шоу "Фабрика зірок". В одному з ефірів він опинився в номінації, а тому в наступному повинен був виконати справжній хіт, щоб журі високо оцінили його і залишили в шоу.

Продюсер проекту запропонував Дантесу виконати пісню "Дівчинка Оля". Однак артист, який тільки починав свій творчий шлях, засумнівався в успіху цього треку, але все ж погодився записати його. За кілька днів до концерту йому потрібно було їхати на студію.

Відео дня

В цей же час йому стало дуже зле. Через нерви у Дантеса піднявся тиск, він не міг встати з ліжка, не міг дихати. Але він все ж зібрав всю свою волю в кулак і поїхав в студію. Артист записав пісню, після чого його забрали в лікарню.

Прийшовши до тями, він таки виступив на концерті. Шанувальники були ошелешені "Дівчинкою Олею". Йому аплодувала вся зала. Як каже сам Дантес, ця пісня "зайшла" слухачам, бо в ній весь біль, який він тоді переживав.

Варто відзначити, що Дантесу таки вдалося перемогти в "Фабриці зірок". Разом з Вадимом Олійником вони створили дует "ДіО фільми", продюсером якого була Наталя Могилевська. Однак через кілька років група розпалася, а учасники пішли в сольне плавання.

Нагадаємо, раніше Дантес заспівав "Дівчинка Оля" українською і викликав фурор.

Вас також можуть зацікавити новини: