Сайрус танцює в чорній обтягуючій сукні в оточенні м'язистих чоловіків / скріншот

Відома співачка Майлі Сайрус випустила новий альбом Endless Summer Vacation. У день прем'єри вона також представила кліп на одну зі своїх нових пісень. Відео на трек River заінтригувало фанатів.

Так, в новому кліпі, знятому в чорно-білих тонах, Сайрус танцює в чорній обтислій сукні в оточенні м'язистих чоловіків. Зірка заспівала про закоханість і про те, що зустріла чоловіка, від якого хоче народити дітей:

Останнім часом я думаю, що ти - той самий, хто гідний честі, хто може стати батьком моїх дітей. Сподіваюся, їм дістануться твої очі і посмішка. До тебе я немов брела по пустелі, страждала від посухи. Серце б'ється так голосно, що мене зовсім не чути. Я непередбачувана, але ти впорався зі мною, малюк.

Романтичний текст кардинально відрізняється від того, що співала Сайрус раніше. В її недавньому хіті Flowers йдеться про те, що співачка не потребує чоловіка, адже може сама про себе подбати. 

Новий кліп зібрав вже понад 800 тисяч переглядів всього за 7 годин. У коментарях фанати пишуть, що вони раді за Сайрус, якщо вона дійсно закохана.

У новий альбом співачки увійшли 13 пісень. Співачка вже розмістила його на популярних музичних сервісах.

Раніше стало відомо, що співак Ед Ширан анонсував новий альбом Subtract. Говорячи про нього, артист розкрив свою душу і розповів про пережиті проблеми.

Вас також можуть зацікавити новини: