Користувачі відзначили, що дівчина була неправа, коли розкрила секрет свого колишнього / фото ua.depositphotos.com

Помста колишнім - одне з найулюбленіших занять людей з розбитим серцем. Вони намагаються зробити боляче тим, хто залишив їх на самоті. Однак трапляється і так, що люди починають вдаватися до помст лише через те, що хтось зруйнував їхню репутацію.

Так, дівчина розійшлася з хлопцем і розбовтала усім про його "пікантний" секрет. Вона розповіла друзям, що у її колишнього був маленький статевий орган. Через це хлопця почали висміювати.

"Після того, як я розлучився зі своєю колишньою, вона вирішила розповісти своїм друзям цю конфіденційну особисту інформацію, і вони почали надсилати мені повідомлення, висміюючи мене за це", - поскаржився на Reddit хлопець.

Відео дня

Він вирішив помститися колишній. Хлопець згадав, що дівчина вважала себе блогеркою і активно вела соцмережі. І тому він вдарив по її найболючішому місцю.

"Моя колишня вважала, що вона є свого роду інфлюенсером і має пристойну аудиторію як на TikTok, так і в Instagram. Тому я переконав своїх друзів масово скаржитися на її акаунти, в результаті чого її акаунт TikTok (її гордість та радість) було заблоковано. З тих пір їй досі не вдалося повернути колишню кількість підписників", - похвалився помстою хлопець.

Реакція мережі

Користувачі відзначили, що дівчина була неправа, коли розкрила секрет свого колишнього. Одні похвалили хлопця за винахідливість і хитру помсту, інші ж вважають, що він сам опустився до її рівня, адже вирішив грати не за правилами. Коментатори пишуть:

  • "Друже, навіть Боїнг-747 здається маленьким у порівнянні з Гранд-Каньйоном"
  • "Я ненавиджу, як це роблять жінки. Це найлегша атака/образа"
  • "Вона розкрила інформацію про ваше тіло, яку нікому не потрібно було знати, якщо вони не хочуть спати з вами. Повністю виправдано".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що чоловік випадково почув розмову дружини з сестрою і зрозумів, що любов зла.

Вас також можуть зацікавити новини: