Незвичайний метод здивував мережу / фото ua.depositphotos.com

Знайомства в мережі - один з найпопулярніших способів знайти свою другу половинку. Однак не всім вдається з першого разу зустріти "того самого". Часом трапляється так, що побачення після знайомства в мережі проходять жахливо. 

На Reddit знайшлася дівчина, яка "зламала систему". Вона розкрила секрет ідеального знайомства в мережі, який гарантує успіх побачень. Усе вирішує фото, яке ви ставите на "аватарку".

Найчастіше дівчата хочуть мати кращий и красивіший вигляд. Тому вони нерідко розміщують на сайтах знайомств свої ідеальні фото, деякі з яких ще й відретушовані. Однак фільтри, фотошоп і макіяж лише знижують шанси на знайомство. 

Відео дня

Дівчина, яка поділилася своїм "відкриттям", розповіла, що насправді варто публікувати не найкращі фото. Результат вас здивує.

"Я розміщую свої менш приємні фотографії без макіяжу... Поки що я сходила на побачення з трьома різними чоловіками. Було смішно бачити, як їхні очі загорілися, коли вони вперше побачили мене особисто, і всі вони врешті-решт зізналися, що я гарніша, ніж вони очікували. Усі вони були неймовірно милими", - зізналася дівчина.

Перші два побачення пройшли добре, але відносини не склалися лише через те, що дівчина жила занадто далеко від чоловіків. А ось третє побачення закінчилося тим, що вона закрутила роман. Хитрий хід з фото допоміг їй здивувати чоловіка.

"Мені ніколи не щастило, коли я публікувала свої найкращі фотографії, більшість хлопців, з якими я знайомилася, виявилися придурками", - зазначила дівчина.

Реакція мережі

Простий лайфхак, який придумала дівчина, здивував користувачів. Вони відзначили, що це геніальний хід, який допоможе кожному, хто шукає любов на сайтах знайомств. Користувачі також пишуть:

  • "Боже мій, це геніально, я збираюся це зробити. Чудова ідея, дякую"
  • "Це досить розумно! Також відсіває людей, які цікавляться тільки зовнішністю, а не вами як особистістю"
  • "Чорт, кілька тижнів тому я в гніві видалив свої додатки для знайомств, втративши надію. Але спробую цей метод, звучить блискуче".

Як змусити дівчину піти з побачення за хвилину - ніколи так не робіть

Нагадаємо, раніше в мережі назвали найжахливіші способи відштовхнути від себе дівчину. Користувачі розповіли, що б вони сказали Нн першому побаченні, якби їм заплатили 10 тисяч доларів за те, що їх обраниця втече.

Фантазія коментаторів вразила. Їхні відповіді не тільки веселять, але ще і вчать тих, хто не хоче зробити побачення провальним.

Вас також можуть зацікавити новини: