Чоловік не поспішає визнати помилку, а його обраниця втратила усю віру в кохання / фото ua.depositphotos.com

На Reddit з'явилася історія від жінки, яка буквально сполохала коментаторів. Її розповідь спровокувала бурхливі суперечки, а виною цьому - чоловіча логіка.

Так, 31-річна жінка вже чотири роки живе у шлюбі з 32-річним чоловіком. У них є дитина, якій майже три роки. Все було добре, проте нещодавно дружина знайшла веб-сайт, на якому можна дізнатися, де раніше реєструвалася людина. Виявилося, що у її чоловіка було як мінімум два аккаунта на сайтах знайомств.

"Я розповіла йому про ці облікові записи. Він зізнався, що до того, як ми одружилися, у нього були "деякі сумніви". А тому він спілкувався з дівчатами, але між ними нічого не було. Мені було дуже боляче, тому що я щиро вірила, що він не зраджував мене протягом усіх наших відносин. Я була зла і ображена", - написала жінка.

Відео дня

Однак на цьому все не закінчилося. Наступного дня вона запитала, де ще її чоловік шукав собі "подруг для спілкування" до весілля. Виявилося, він зустрічався з деякими дівчатами з іншого сайту знайомств. Мало того, обранець зізнався, що з ними він займався сексом.

"Як мінімум 4 фізичної зради і декілька невдалих спроб. Він сказав, що у нього були до себе питання, і він повинен був вирішити їх до того, як одружиться. Після цього він сказав, що глибоко шкодує про це і зрозумів, що у нього вже є дівчина мрії, а тому вирішив одружитися зі мною. Я намагаюся усе переварити і не хочу руйнувати нашу родину, але я спустошена", - зізналася жінка.

Нині вона не може зрозуміти логіку обранця. Він вважає, що зради до шлюбу "не рахуються". А вона не знає, як на це реагувати.

Думка мережі

Цей вчинок "підірвав мозок" багатьом жінкам і навіть чоловікам. Коментатори пишуть, що усі зради, навіть якщо вони були до весілля, рахуються. Також користувачі радять автору історії не намагатися шукати виправдання своєму обранцю. Вони пишуть:

  • "Брехуни нерідко применшують ступінь невірності. У 9 з 10 разів вони зробили набагато більше, ніж розповіли"
  • "Отже, йому знадобилося кілька випадкових зустрічей, щоб зрозуміти, що ти та, кого він хоче? Фу. Він прийняв це рішення через питання сексу і лише сексу? Він не цінував ваші стосунки та емоційний зв'язок. Вибачте, але це відстій"
  • "Єдина причина його зізнання полягала у тому, що ти його запитала. Думаю, в іншому випадку він би зберігав цю таємницю усе своє життя".

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про те, як одне "ні" зруйнувало шлюб чоловіка і жінки.

Вас також можуть зацікавити новини: