Жінці радять відпустити чоловіка, адже разом ним не бути / фото ua.depositphotos.com

На Reddit з'явився "крик душі", від жінки, яка потребує поради. Її чоловік подав на розлучення через єдине "ні" - одна ситуація зруйнувала їхній шлюб.

За словами жінки, у неї почалися інтимні проблеми. Однак вона працює над цим і намагалася зробити так, щоб її чоловік не страждав через відсутність інтимної близькості. Але днями дружина занадто втомилася, а тому коли той запропонував їй відправитися в спальню, вона вперше йому відмовила.

Чоловік на таку відповідь не очікував. Він відправився спати на диван, а вранці пішов з дому до того, як прокинулася його дружина. За декілька годин він повернувся і заявив, що вже спілкувався з юристом і подає на розлучення.

Відео дня

Жінка благала чоловіка дати їй ще один шанс. Вона була дуже засмучена, вибачалася та обіцяла, що буде ще більше його любити. Однак її обранець був налаштований рішуче.

Він заявив, що дасть жінці шанс, але вже після розлучення. Чоловік стверджував, що його дружина повинна зрозуміти: він потребує близькості і не буде йти на компроміси.

"Мій шлюб розпався саме так... Він сказав, що все буде добре, якщо я підвищу своє лібідо. Тоді ми можемо знову одружитися, але поки йому потрібно розлучитися", - зізналася жінка.

Вона не знає, що їй робити. Одне "ні" зруйнувало все, а нині жінка просто в розпачі.

Реакція мережі

Користувачі відзначили, що небажання виконувати "подружній обов'язок" нерідко стає причиною для розлучення. Однак, як зазначили коментатори, жінці не варто благати чоловіка одуматися. Вони вважають, що її обранець вчинив егоїстично і показав своє небажання працювати над стосунками.

Крім цього, коментатори резонно підкреслили той факт, що чоловік і жінка просто по-різному відносяться до сексу, а тому не підходять один одному. Також користувачі додали:

  • "Ви хочете провести решту свого життя, займаючись сексом, коли цього не хочете? Вам обом потрібно познайомитися з новими людьми, тому що це стало проблемою"
  • "Якщо ви не хочете займатися сексом, то навіщо зобов'язувати себе робити щось настільки інтимне? Життя не повинно бути таким важким, стосунки не повинні бути такими складними. Відпустіть це і знайдіть когось, чиє лібідо відповідає вашому"
  • "Якщо він каже, що причина розлучення-відсутність сексу, то він просто використовує тебе як об'єкт. Оскільки ти не даєш йому того, чого він хоче, він вважає тебе марною".

Нагадаємо, раніше в мережі назвали головні ознаки токсичних відносин, які точно не варто ігнорувати.

Вас також можуть зацікавити новини: