Деякі секрети краще не знати / фото ua.depositphotos.com

Користувачі Reddit поділилися моторошними історіями про те, як вони випадково розкривали сімейні таємниці. Багато користувачів не приховують, що хотіли б не знати те, що раптово "спливало" на поверхню.

Дідусь виявився вбивцею

Один з користувачів розповів, що кілька років тому він дізнався таємницю свого дідуся. Виявилося, колись він до смерті забив людину. Користувач завжди вважав дідуся "милим старим", але тепер знає, яку трагедію він пережив.

"Мій тато був єдиною дитиною, але моя бабуся колись була вагітна молодшим братом мого батька. Коли вона була на шостому місяці вагітності, хтось наїхав на її машину, і вона втратила дитину. Поки вона була в лікарні, дідусь знайшов хлопця і забив його до смерті. Наскільки я розумію, він провів у в'язниці близько тижня, перш ніж його звільнили", - розповів коментатор.

Відео дня

Родич сидів у в'язниці і був ґвалтівником

Користувач розповів, що в дитинстві він дуже добре спілкувався зі своїм дядьком. Однак чоловік раптово зник. Виявилося, що дядько став злочинцем.

"Вся моя родина розповіла нам, дітям, що він подорожував країною. У середній школі я займався генеалогічним проектом мого дідуся (його батька) і випадково знайшов ім'я мого дядька в реєстрі сексуальних злочинців... Він провів 16 років у федеральній в'язниці. Його зараз немає, а моя сім'я робить вигляд, що нічого не сталося", - поділився сімейною таємницею користувач.

Мама хотіла застрелити тата

Ще один коментатор зізнався, що одного разу в дитинстві почув сварку своїх батьків. Лише через роки чоловік дізнався, що в ту ніч його мама хотіла застрелити його ж батька.

"Вона намагалася застрелити мого батька з револьвера, але він не вистрілив, коли вона натиснула на курок, не було куль. Вони обидва були у шоці і просто дивилися один на одного", - написав користувач і зазначив, що його батьки все ще живуть разом.

Трагедія і суїцид

Жінка випадково дізналася, що її мати приховувала страшну історію. Виявилося, колись вона кинула хлопця, а той себе вбив. Цей секрет мати жінки зберігала десятки років.

"Знайшла альбом з фотографіями моєї мами і хлопця, якого я не впізнала. Виявляється, він був її давнім хлопцем, який вбив себе, коли вона розлучилася з ним. Мій дідусь знайшов його тіло", - розповіла вона.

Людини "не існує"

Користувач мережі розповів, що коли його дідусь помер, то він і вся сім'я дізналися, що за документами цієї людини просто "не існувало". Тепер це не дає їм усім спокою. Чоловік думає, що його дідусь жив під вигаданим ім'ям.

"Його імені не було в жодному державному реєстрі. Він був нормальним громадянином, платив податки, мав права і все таке. Прожив довге життя, одружений на бабусі понад 50 років, багатодітний, все нормально. Досі ніхто не знає, ким він був насправді", - поділився сімейним секретом коментатор.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про чоловіка, якого довго "цькували" через зовнішність, але знайшлася та, хто полюбила його таким.

Вас також можуть зацікавити новини: