Ця історія кохання вражає / фото depositphotos.com

Користувач Reddit розповів свою історію про те, як його цькували через зовнішність. Чоловік був досить високим і широкоплечим. Він вів активний спосіб життя, але спортом не займався. Регулярно любив заходити в бар на пиво. Ймовірно, через це у нього з'явився живіт, який зовсім не подобався оточуючим. 

Його рідні і тодішня дівчина раз у раз дорікали чоловікові в тому, що він занадто ледачий, не хоче займатися спортом, і наполягали на тому, що він повинен сісти на дієту. 

Чоловік розповів, що на той момент тіло його повністю влаштовувало, тому в дієтах він не бачив сенсу. 

Відео дня

"Мої батьки завжди були одержимі здоров'ям і відпускали непристойні коментарі щодо моєї ваги, а моя колишня відкрито говорила про свою неприязнь до волосся на тілі та до живота. Тому протягом багатьох років я відчував, що мені доводиться приховувати свій вигляд, щоб уникнути коментарів та порад щодо того, як схуднути, щоб бути щасливішим. У дитинстві я був худим і нещасним, тепер я великий і щасливий, але мої батьки не можуть цього зрозуміти", - поскаржився юзер на форумі. 

Півроку тому він зустрів жінку, яка покохала його таким, яким він є. Їй абсолютно не заважає волосся на тілі або неідеальні пропорції. Вона регулярно підбадьорює свого коханого компліментами. 

"Вона щиро кохає мене таким, яким я є... Я не знаю чому я публікую це. Я просто хочу поділитися, що це неймовірно - мати когось, хто кохає тебе таким, який ти є, і не хоче, щоб ти змінився", - резюмував автор поста. 

Нагадаємо, користувачі Reddit розповіли про секс, за який їм соромно.

Вас також можуть зацікавити новини: