Чоловік зазначив, що ніколи не чув стільки крику від своєї коханої / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, УНІАН

На Reddit з'явилася історія від чоловіка, який був неймовірно радий тому, що став батьком, а тому вирішив зробити тату на честь своєї дочки. Однак це зруйнувало його шлюб. Дружина була незадоволена малюнком і тим, де саме його "набили". 

"Нещодавно я зробив татуювання на грудях в пам'ять про те, що став батьком. Спочатку я хотів уникнути татуювання на соску, бо чув, що це досить боляче. Художник сказав мені, що якщо він не зробить татуювання на моєму соску, малюнок буде мати дуже потворний вигляд... Я вирішив прислухатися до його поради", - розповів чоловік.

Вийшовши з салону, він одразу ж зателефонував дружині. Вона влаштувала справжній скандал. Чоловік зазначив, що ніколи не чув стільки крику від своєї коханої.

Відео дня

"Це переросло у найбільшу сварку, яку ми коли-небудь мали... Вона назвала мене егоїстом і сказала, що я не думаю про неї та нашу сім'ю, коли ухвалюю рішення. Що я поводився так, ніби я холостяк без родини. Потім вона розповіла мені, що я її більше не буду цікавити, тому що я тепер негарний, адже вона дуже ненавидить татуйовані соски", - поскаржився чоловік, який вислухав гнівну промову від своєї дружини.

Після цього Їхні стосунки сильно зіпсувалися. За словами чоловіка, його шлюб був сповнений любові і сміху, а тепер дружина стала ставитися до нього холодно. Нині йому ніяково перебувати поруч з нею, він навіть не хоче брати на руки дочку, на честь якої зробив тату. 

"Це ім'я нашої дочки, дата народження з червоною трояндою і кошеня, що обіймає тата-кота. Мій сосок просто покрили чорним чорнилом, аби він став тлом", - розповів чоловік і показав, який вигляд має малюнок.

Татуювання, через яка жінка влаштувала скандал / фото Reddit

Реакція мережі

Користувачі вважають, що причина такого скандалу може полягувати зовсім не в тату. Також багато хто радить чоловікові поговорити з дружиною без зайвих емоцій. Вони пишуть:

  • "Подумайте, що за скандалом стоїть більш серйозна причина: швидше за все, її турбує або турбувало щось ще, і вона вирішила виплеснути все це через татуювання"
  • "Дуже багато людей недооцінюють силу гормонів і жахливі емоційні гойдалки, які трапляються з жінками під час вагітності та пологів. Я ніколи б не подумав про це, поки не став свідком цього на власні очі. Будь ласка, візьміть це до уваги і пам'ятайте. До речі, ваше татуювання теж дивовижне, і вітаю, що ви стали татом!"
  • "Настав час зробити татуювання на іншому соску, щоб вирішити ситуацію".

Нагадаємо, раніше на Reddit з'явилася історія від жінки, яка дізналася про вагітність коханки свого чоловіка. Виявилося, її це ощасливило.

Вас також можуть зацікавити новини: