Зрадника хвилювало лише те, що він залишиться без грошей / фото ua.depositphotos.com

Довіра - головна умова щасливих відносин. Однак часом трапляється так, що деякі люди користуються добротою і йдуть на дуже підлі вчинки. Однією з таких ситуацій поділилися на Reddit.

32-річна жінка розповіла, що прожила у шлюбі зі своїм 33-річним чоловіком 12 років. Донедавна вона вважала, що у них ідеальні стосунки, побудовані на довірі. У їхньому будинку часто бувала 18-річна сестра жінки і її 23-річна подруга на ім'я Карлі. Вони постійно приїжджали до подружжя на вихідні.

"Щоразу, коли вони приходили, мій чоловік виходив і вітався, а потім повертався до нашої кімнати, щоб пограти у відеоігри. Близько двох місяців тому я помітила, що Карлі та мій чоловік стали занадто дружити. Він почав проводити більше часу внизу, з дівчатами. Я не переймалася через це, адже повністю довіряла своєму чоловікові" , - розповіла жінка.

Відео дня

Одного разу їй довелося піти на роботу у вихідний. Вдома залишився чоловік і молоденька подружка її сестри. Жінка повернулася на три години раніше і зайшла до будинку. На першому поверсі нікого не було, проте вона почула звуки з другого поверху і піднялася. Вже тоді жінка відчула неприємні емоції. Вона була у нестямі від злості, але не стала влаштовувати сцени ревнощів.

Замість цього вона зняла зраду чоловіка на свій телефон, а потім поїхала до своїх батьків. У дорозі жінка відправила їм фото з доказами невірності чоловіка. Незабаром про зраду дізналися всі, навіть батьки її обранця. 

Він почав телефонувати дружині і вибачатися. А коли зрозумів, що у нього нічого не виходить, заявив, що це "не його провина". Чоловік почав звинувачувати дружину в тому, що вона успішніша за нього. Зрадник нібито страждав, адже дві машини і будинок, де вони жили, належали дружині. Все це вона купила за свої гроші ще до шлюбу. 

Чоловік стверджував, що тепер батьки не будуть його забезпечувати. Зрадника хвилювало лише те, що він залишиться без грошей. Жінку це нажахало, її шокувала реакція чоловіка. Вона не хоче слухати його виправдання, адже розуміє, що все це брехня.

Реакція мережі

Користувачі радять жінці не давати зраднику шансів. Вони стверджують, що чоловік спеціально бреше і намагається зробити її винною, адже просто не хоче визнавати помилки. Коментатори пишуть:

  • "По-перше, його ніхто не змушував обманювати. Він міг би повідомити про свої почуття до того, як опинився зі спущеними штанами. Немає ні відповідальності, ні каяття"
  • "Він не шкодує, що обдурив. Він шкодує, що попався"
  • "Вони приїжджали протягом 7 років? Тож їй було 16, коли вони зустрілися, а йому 27? Це дуже бридко. Вони, мабуть, роблять це довше, ніж ви думаєте".

Помста за розлучення - як жінка змусила чоловіка платити собі "зарплату"

Нещодавно на Reddit розповіли, як розставання може приносити прибуток. Чоловік заявив, що йде від своєї дружини, але потім почав просити її не подавати на розлучення. Йому була потрібна страховка дружини, а тому вона сказала, що за це він повинен їй платити. 

Вас також можуть зацікавити новини: