Чоловік, який хотів розлучення, раптово передумав / фото ua.depositphotos.com

Розлучення - болісний удар для багатьох жінок, особливо якщо ініціатором є чоловік. Однак не усі впадають у відчай. 

На Reddit з'явилася історія жінки, яку кинув її чоловік. Він вирішив від неї піти, але тепер платить їй "зарплату" - приблизно так можна описати щомісячну виплату в 400 доларів (майже 15 тисяч гривень). 

Все почалося з того, що чоловік заявив дружині про те, що хоче розлучення. Вона благала його залишитися, просила передумати і провела чимало ночей у сльозах та стражданнях. Однак це не допомогло.

Відео дня

Незабаром все змінилося. Жінка зуміла відпустити чоловіка, проте вони ще не встигли офіційно оформити розлучення, а лише подали заяву на "роздільне проживання" (подружжя мешкає у США і за законами свого штату може це зробити). Потім вона знайшла нову роботу з прекрасним соцпакетом. Жінка і вся її родина отримала безкоштовну страховку. 

Чоловік, який хотів розлучення, раптово передумав, коли про це дізнався. Однак жінка хитро його покарала. Вона дозволяє йому користуватися страховкою і не розриває з ним шлюб, але за це чоловік щомісяця дає їй гроші. 

"Він, звичайно, може отримати страховку і без мене. Вона ймовірно, буде коштувати як мінімум в 2 рази більше, ніж він мені платить", - зазначила жінка.

Крім цього, вона зробила так, щоб чоловік точно знав про її план. Чоловікові доводиться миритися з тим, що його колишня кохана наживається на його бажанні мати страховку. При цьому вона не приховує, що збирає "зарплату" на розкішну подорож.

Реакція мережі

Користувачів розвеселила хитра помста жінки, чоловік якої потрапив у пастку через свою жадібність. Коментатори пишуть:

  • "Геніальна помста, він не зможе з вами розлучитися і буде страждати, а ви на цьому заробите"
  • "Хитро, вдалого вам відпочинку"
  • "Не розумію, кому від цього легше? Він економить, але ви все одно з ним у шлюбі. Відпустіть його".

Нагадаємо, раніше користувачі мережі розповіли, що для них найгірше у сексі.

Вас також можуть зацікавити новини: