Дівчина не знає, що їй робити / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

26-річна дівчина розповіла на Reddit про те, що вона в істериці і сльозах втекла зі свого ж весілля. Все сталося через принизливий "подарунок", який для неї підготували батьки.

"Це була справжня катастрофа. У моїй країні заведено показувати на весіллях кумедні відео. Зазвичай у цих відео ви бачите свої фотографії з минулого. Річ у тому, що я дуже невпевнена в собі. Коли я була підлітком, я була жахливою і товстою, тому в школі з мене знущалися", - зізналася дівчина.

Зараз вона схудла, але все одно не може забути про свій жахливий період. При цьому обранець дівчини завжди її підтримує, робить компліменти і не дає засумніватися у своїй красі. Однак вона соромиться своїх старих фотографій і неодноразово говорила про це своїй родині.

Відео дня

Кілька років тому дівчина була на весіллі у друзів разом зі своїми родичами. Там для нареченого показували жартівливе відео з його невдалими знімками. Дівчина одразу ж сказала батькам, що для неї таке відео робити не потрібно.

"Батько сказав мені, що я вчиняю нерозумно, що я не повинна бути єдиною, хто веселиться на весіллі, це повинні робити всі. Я намагалася заперечити, кажучи, що це буде моє весілля, і так, я повинна веселитися більше всіх, але ця суперечка була швидко припинена. Місяць тому, перед весіллям, я нагадала всій своїй родині, що не потерплю відео з жахливими фотографіями. Мої батьки обіцяли, що не будуть показувати ці знімки", - зазначила дівчина.

Однак родини її обдурила. На весіллі дівчини показали відео з її найжахливішими фото. Вона була неприємно здивована і не могла стримувати сльози. При цьому усі навколо сміялися, лише наречений намагався втішити свою кохану.

"На відео з'являлися мої жахливі фотографії, знімки, на яких я їм багато нездорової їжі, роблю дивне обличчя або просто мої фотографії, які я ніколи нікому не покажу. Знімки мого чоловіка в молодості були досить милими і невинними, і з них ніхто не сміявся. Але мої були принизливими і огидними в усіх відношеннях. Усі почали сміятися. Це було схоже на відродження травми, отриманої в підлітковому віці, і люди сміялися з мене, тому я одразу ж почала плакати.... Останньою краплею для мене було те, що мама сказала: "Ну, ми всі такі щасливі бути тут. Ми ніколи не думали, що міс Піггі (свиня) вийде заміж, ми всі думали, що вона залишиться одна, живучи в дешевому орендованому будинку з усіма своїми 4 смердючими котами!". Як тільки я почула це, я вибігла з будівлі, де ми проводили вечірку. Мій чоловік пішов за мною і обійняв мене, поки я безперервно плакала і кричала. Я ніколи раніше не відчувала такої неповаги, і я не очікувала, що моя сім'я проявить до мене неповагу", - розповіла дівчина.

Після цього на вулицю вийшли родичі. Вони почали лаяти наречену за те, що вона нібито зіпсувала усім свято. Але обранець дівчини швидко захистив її від нападок і прогнав усіх.

"Я повернулася додому з чоловіком за три години після того, як сталася вся ця сварка, і проплакала всю ніч. Завтра ми збираємося відправитися у весільну подорож, але з тих пір у мене повний хаос. Вони не вибачилися, і я не думаю, що вони збираються це робити. Що мені тепер робити?" - запитала дівчина.

Реакція мережі

У коментарях користувачі підтримали дівчину. Вони пишуть:

  • "Іноді нам доводиться визнати, що близькі люди - егоїстичні/нарцисичні шматки л*йна"
  • "Я думаю, вам слід відпочити від них, знизити контакт або взагалі не контактувати. Вони знущаються з вас, їм не потрібна ваша підтримка, і вони вам не потрібні!"
  • "Забудьте про них, у вас є чоловік, який вас розуміє".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що жінка розлучилася з чоловіком через прізвисько, яке він дав їй в СМС друзям.

Вас також можуть зацікавити новини: