За словами дівчини, обранець раптово перестав з нею спілкуватися / фото ua.depositphotos.com

Не секрет, що образа - рушійна сила помсти. Особливо це стосується дівчат, чиї серця іноді розбивають брехуни і негідники. Однак не всі опускаються до гучних скандалів, деякі дівчата вміють дуже витончено мстити. Їхні кривдники навіть не відразу розуміють, наскільки жорсткою виявляється карма, що наздогнала їх.

Так, одна з дівчат розповіла на Reddit, що вона два роки зустрічалася з хлопцем. Виявилося, що весь цей час він їй брехав, а потім і зовсім раптово розірвав з нею стосунки. 

За словами дівчини, обранець перестав з нею спілкуватися і навіть не став повертати їй її речі. Незабаром вона дізналася багато цікавого. Виявилося, хлопець постійно спілкувався з іншими дівчатами на сайтах знайомств і ходив з ними на побачення.

Відео дня

"Мене це реально вивело з себе, я впала в депресію, подумала, що я негарна, і втратила весь позитив. Я дійсно втратила себе", - зізналася дівчина.

Однак незабаром в її голові з'явився хитрий план. Вона створила фейковий профіль на сайті знайомств і знайшла свого кривдника. Незабаром вони домовились про побачення. Дівчина на нього, звичайно ж, не пішла. Вона створювала нові профілі. Хлопець шість разів ходив на побачення, де на нього ніхто не чекав.

Одного разу вона навіть заявила, що відмовляється від зустрічі з ним, тому що він нібито негарний. Принижений хлопець продовжував шукати своє щастя на сайті знайомств і постійно натрапляв на фейкові акаунти своєї колишньої. 

За словами дівчини, він постійно брехав. Хлопець стверджував, що живе в іншому місті, що у нього вже рік не було стосунків. 

"Здавалося, що він був патологічним брехуном. Я не знаю. Для нього все це було брехнею. Я просто хотіла, щоб він відчував те ж, що і я. Я нітрохи не шкодую, що зробила це", - зізналася дівчина. 

У коментарях думки користувачів розділилися. Одні вважають, що хлопця наздогнала "карма", на яку він заслуговує. Інші ж пишуть, що дівчина занадто захопилася, а в її вчинках можна побачити нотки божевілля. Користувачі радять їй залишити кривдника в спокої і жити своїм життям.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про невдале побачення, яке обернулося катастрофою. Дівчина провела ніч з хлопцем і сильно про це пошкодувала, його вчинок був дуже дивним.

Вас також можуть зацікавити новини: