Хлопець дізнався, що дівчина йому бреше, а тому вирішив її провчити / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

На Reddit з'явилося зізнання від хлопця, який жорстко помстився своїй коханій за зраду. Його серце було розбите, а тому він хотів зробити так, щоб вона ніколи не забула про свій вчинок.

Все почалося тоді, коли дівчина почала затримуватися на роботі і часто влаштовувати скандали. Незабаром хлопець отримав фото від свого друга-офіціанта. На знімку була його кохана з іншим чоловіком. Виявилося, вона часто з'являлася з ним у кафе.

Хлопець одразу ж запитав у дівчини, що все це означає. Але вона лише віджартувалася і запевнила, що приводів для ревнощів точно немає. Однак незабаром юнак став помічати, що його обраниця почала часто листуватися з якоюсь "Бріаною". При цьому дівчина розповідала йому про нову подругу і говорила, що нерідко проводить з нею час.

Відео дня

У підсумку виявилося, що вона зраджувала своєму хлопцеві, а коханця підписала жіночим ім'ям. І тоді ображений юнак вирішив помститися. Він запропонував своїй дівчині зробити парні тату на честь річниці стосунків (малюнок на руці у вигляді величезного серця з їхніми ініціалами).

"Моя колишня завжди хотіла татуювання, тому я переконав її зробити однакові малюнки за мій рахунок, щоб так відзначити наші два роки разом. Вона з радістю погодилася, і за 4 дні ми пішли в тату-салон. Після того, як їй зробили тату, я забрав у неї ключі від свого будинку і показав їй фотографію з іншим. Я сказав, що між нами усе скінчено, і просто пішов", - написав хлопець і зазначив, що йому тату так і не зробили.

За місяць він дізнався, що його колишня, яка в один момент втратила житло і чимало грошей (адже їй довелося оплатити тату), знову одна. Їй так і не вдалося побудувати відносини з тим, на кого вона проміняла хлопця.

Реакція мережі

Користувачі відзначили, що помста дійсно жорстока, адже звести тату не так і просто. Також коментатори пишуть:

  • "Стара порада від одного мого знайомого: єдині імена, які вам слід набивати на тілі, - це імена ваших дітей і батьків"
  • "Чудова помста, це просто злий геній!"
  • "Кожен раз, коли вона буде їсти або вітатися, вона буде бачити твої ініціали, ти втілення зла".

Нагадаємо, раніше на Reddit розповіли про ще одну помсту. Вагітна дружина хитро провчила чоловіка, який втік від неї в іншу країну.

Вас також можуть зацікавити новини: