Чоловік зрозумів, що зробив помилку, але було пізно / фото ua.depositphotos.com

29-річна жінка розповіла про вчинок свого 30-річного чоловіка. Вона була вагітною, в їхніх стосунках почалися проблеми. Нудота, перепади настрою та біль - дружина насилу терпіла все, що на неї навалилося. Однак чоловік не прагнув її підтримувати.

"Між нами було багато проблем, ми посварилися. У підсумку він спав на дивані. 2 тижні тому, це стало його переломним моментом, він накричав на мене, сказавши: "Я більше не можу цього терпіти!". Це закінчилося тим, що він зібрав усі свої речі і сказав мені, що збирається жити в будинку друга. Я плакала, не буду брехати, це розбило моє серце", - зізналася жінка на Reddit.

Цілий тиждень вона намагалася зв'язатися з чоловіком, але він не відповідав на дзвінки та повідомлення. І тоді жінка вирішила подивитися, чи додає її обранець свої нові фото на Facebook. У неї не було аккаунта, тому вона просто вбила ім'я чоловіка в пошуку.

Відео дня

Жінка була здивована, коли побачила профіль чоловіка. Він постив фото з Австралії, хоча вони живуть у США. Чоловік втік від неї до іншої країни, нічого про це не сказавши. Дружина була дуже засмучена і розчарована, але не стала писати обранцю, що знає про його вчинок.

Кілька днів тому у жінки відійшли води, вона зателефонувала сестрі, а потім разом з нею вирушила до пологовогу. Чоловік так і не повернувся додому і навіть не знав, що його дитина ось-ось з'явиться на світ.

"Отже, я народила прекрасну дівчинку на ім'я Розелін. Що ж, за день після пологів я зареєструвалася на Facebook. Вгадайте, в який день народилася Розелін! Він веселився на вечірці. Я написала йому, запитуючи, чи сподобалася йому вечірка, тому що мені сподобалося народжувати без нього", - зізналася жінка.

І тоді чоловік влаштував справжню істерику. Він почав телефонувати дружині, писати їй повідомлення і намагатися дізнатися, чи все добре з нею і дитиною. Але ображена дружина ігнорувала всі спроби чоловіка з нею зв'язатися. У підсумку він записав їй голосове повідомлення, в якому почав кричати і намагатися перекласти свою провину на неї.

"Він кричав і стверджував, що якби я була не настільки з ним груба, він би зміг бути присутнім на пологах", - розповіла авторка історії.

Реакція мережі

Користувачі підтримали жінку. Вони радять їй не пробачати чоловіка і довести свою помсту до кінця. Також коментатори пишуть:

  • "Ти тільки що народила, а він звинувачує тебе, поки тусується в іншій країні? Ти знаєш, що заслуговуєш на краще. Будь ласка, зроби послугу собі та своїй дочці: припини все це"
  • "Він знав, що у вас будуть пологи, і все одно втік"
  • "Схоже, коли він повернеться, вам доведеться піклуватися не тільки про новонародженого, але і про дитину чоловічої статі".

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про жінку, яка "рилася" в телефоні чоловіка і знайшла те, що звело її з розуму.

Вас також можуть зацікавити новини: