Користувачі Reddit поділилися досвідом відкритих відносин / depositphotos.com

Відкриті стосунки - це форма взаємин між партнерами, яка передбачає свободу і дозвіл на інтимні або романтичні контакти з іншими людьми крім основного партнера. Користувачі форуму Reddit поділилися своїми думками щодо відкритих стосунків.

Наприклад, один чоловік розповів, що через відкриті стосунки йому довелося виховувати чужих дітей. Тепер він категорично проти подібного союзу.

"Всі хочуть цих стосунків, але я - вже ні. Ось як це було в моєму випадку: в перший раз я одружився молодим, виростив двох дітей, які виявилися не моїми. Я пішов в армію, після чого почав інші довгострокові стосунки. Зустрічалися кілька років, а потім з'їхалися. Зрештою вона прийшла до того, що "потребує відкритих стосунків". Ці слова розірвали мене на частини. Ми розлучилися через це. Я не витримав, все закінчилося жахливо. Зараз моя третя дружина вже починає проявляти деякі свої фантазії, але я не зрушу з місця! Чому, дідька лисого, всі цього хочуть? Хотіти спати з однією людиною - це що, стара школа?" - написав користувач. 

Відео дня

Більшість коментаторів погодилися, що відкриті стосунки не призведуть до щасливої та повноцінної родини. 

Реакція соцмереж

  • "Я завжди кажу, що перший раз, коли партнер попросить мене про відкритий шлюб, стане останнім разом, коли він буде спати в моєму домі"
  • "Людина просить відкриті стосунки? Відкрийте їй двері!"
  • "Зазвичай, коли партнери натякають на відкриті стосунки, вони вже когось "відкрили" на стороні"
  • "Якщо ви перебуваєте в моногамних стосунках, і ваш партнер пропонує вам відкриті стосунки, швидше за все, він вам зраджує і йому набридло ховатися"
  • "Я б ніколи не змогла так жити... Не розумію, як можна кохати і хотіти більше однієї людини"
  • "Я теж не розумію. Не заводь стосунки, якщо збираєшся просто спати. Це не стосунки, коли ти спиш з усіма"

Нагадаємо, в Нідерландах донору-рекордсмену настрого заборонили здавати сперму.

Також УНІАН писав, що після травми спини чоловік став відчувати сотні оргазмів на день.

Вас також можуть зацікавити новини: