Те, що вона почула, шокувало її / фото ua.depositphotos.com

Будинок, дитина, побут - все це "вбиває" романтику і нерідко стає приводом для сварок. Однак все можна виправити, це довів чоловік, чия дружина не змогла не розповісти про його вчинок в мережі.

Жінка поділилася на Reddit неймовірною історією і зазначила, що все це звело її з розуму. Вона та її чоловік нещодавно стали батьками. І поки чоловік пропадав на роботі, його дружина піклувалася про шестимісячну дитину і починала ненавидіти своє життя.

"Сьогодні чоловік прийшов з роботи і відправив мене спати. Він робить це часто, коли бачить, що я втомилася... Чоловік відправив мене в ліжко, і якраз коли я вже збиралася заснути, він тихенько відчинив двері, заглянув всередину, закрив двері і вийшов... І я почула, як він з кимось розмовляє",-почала свою історію жінку.

Відео дня

Те, що вона потім почула, її шокувало. Чоловік говорив зі своєю найкращою подругою, яку знав з дитинства. Жінка ніколи не ревнувала, бо знала, що між ними тільки дружба.

"Я плачу, коли їду на роботу, просто думаючи про те, як сильно я її кохаю. Я ніколи не скажу їй цього... Я слухаю нашу весільну пісню і плачу майже кожного дня дорогою на роботу, тому що в ту секунду, коли я закриваю двері будинку, я сумую за нею. Коли я далеко від неї, ніколи не буває моменту, коли мені не хочеться бігти додому. Вона справді мій спокій. Я знаю, ти знаєш все це, тому що знала мене раніше, але вона змінила мене", - зізнався чоловік своїй подрузі.

Дружина слухала, як її чоловік виливає душу. Він називав її кохання "подарунком Бога". Чоловік захоплювався тим, як вона про нього піклується, як багато вона для нього робить. 

"У цієї жінки терпіння і любов святої... Іноді я дивлюся на неї з дитиною і думаю про те, як це - мати маму, яка любила б мене так, як вона любить дитину. Якимось чином вона тримає будинок в чистоті, я приходжу в будинок з теплою їжею майже щовечора, і майже кожного раз, коли я приходжу, дитина сита і з задоволенням грає. Я бачив, яким безладом може обрости будинок, коли я даю їй вихідний, щоб вона робила все, що вона хоче. Вона все, про що я коли-небудь мріяв", - цитує свого чоловіка жінка.

Вона не переставала плакати, але слухала далі. Чоловік зізнавався своїй подрузі, що він не хотів одружуватися, але тепер не може уявити своє життя без коханої. Потім він попросив про допомогу. Виявилося, чоловік хотів підготувати сюрприз своїй дружині - влаштувати побачення її мрії.

Тому він просив подругу допомогти йому все організувати. Він детально описав мрію дружини, він пам'ятав все, що вона йому говорила. Подруга погодилася, після чого задоволений чоловік поклав трубку і попрямував до спальні.

"Він зайшов незабаром після цього, щоб перевірити мене, і я негайно сховала обличчя в ковдру, коли почула його кроки. Тому що я ридала! Насправді він не з тих, хто говорить про почуття... Ніколи в житті мені не було так добре. У мене розболілося серце, Мені знадобилося дві години, щоб перестати плакати", - зізналася жінка.

Вона насилу намагається не зізнатися коханому, що все чула. Жінка зізналася, що не могла тримати все це в собі, а тому вирішила "вилити душу" в мережі. 

"Я так закохана в нього, хлопці. Цей телефонний дзвінок був тим, що мені потрібно, і це був ідеальний момент. Безпосередньо перед повним вигоранням через хворобу та все інше... Я щаслива! Моє дитинство було катастрофою, але я б пройшла через це знову, якби довелося, якби це означало, що я проживу з ним ще одне життя", - поділилася щастям жінка.

Нагадаємо, раніше в соцмережах відповіли, чи буває любов з першого погляду.

Вас також можуть зацікавити новини: