Виявляється, що деякі люди можуть закохатися дуже швидко / фото ua.depositphotos.com

Багато хто думає, що кохання з першого погляду не існує. Однак користувачі Reddit вирішили довести протилежне. Чоловіки і жінки розповіли, що вони одразу ж відчули ті самі "метелики в животі", після чого зрозуміли, що з ними сталося "те саме".

Кохання з першого погляду

Першим своєю історією поділився чоловік. Він розповів, що познайомився з дівчиною кілька тижнів тому. Він побачив її в ресторані, почув її сміх і голос. І після цього всередині нього "усе перевернулося". 

"Мені 30 років, і зі мною ніколи не траплялося нічого подібного, я не міг піти, не запросивши її на побачення, навіть думки не було, що я міг би піти без неї", - розповів користувач.

Відео дня

Зараз вони ходять на побачення, і чоловік готовий поклястися, що закохався. Він не може повірити, що такі почуття виникають настільки швидко. Однак дивлячись на неї чоловік не сумнівається, що втратив розум від дівчини. 

Користувачі заспокоїли чоловіка. Вони розповіли, що з ними траплялися такі ж історії. Чоловіки і жінки здатні закохатися з першого погляду.

"Я зрозуміла, що мій чоловік саме той єдиний, за десять хвилин після зустрічі з ним, і він відчував те ж саме. Це незвично, але буває", - розповіла в коментарях жінка.

Вечірка, яка змінила життя

Ще один користувач написав, що саме так, з першого погляду, один в одного закохалися його батьки. Вони одразу зрозуміли, що хочуть бути разом, і живуть у шлюбі вже десятки років.

"Мої батьки познайомилися на вечірці, коли їм було трохи за 20. Вони зустрічалися два тижні, потім тато освідчився, мама погодилася, і вони щасливі у шлюбі вже 41 рік", - розповів коментатор.

Споріднені душі

Чоловіки, як вважається, рідко говорять про почуття. Однак цей користувач не просто довів, що кохання з першого погляду існує, але ще і вразив своєю відвертістю.

"З перших же хвилин я зрозумів, що моя дружина - моя людина. Я не з тих, хто вірить у все, крім того, що можуть бачити мої очі і чіпати мої руки. Але наші стосунки дійсно змушують мене замислитися над тим, чи можуть насправді існувати такі речі, як "споріднені душі", - зізнався коментатор.

"Я ніколи не був такий щасливий"

Ще один користувач був небагатослівним, проте він здався переконливим. Він розповів, що вірить в кохання з першого погляду, тому що саме так він знайшов своє щастя.

"Так, ми одружимося і у нас буде дитина в цьому році, і я ніколи не був таким щасливим", - зазначив користувач.

Нагадаємо, раніше психолог назвала ознаки зради

Вас також можуть зацікавити новини: