Алекс Топольський / фото instagram.com/holostyakstb/

Шостий випуск був дуже насиченим і несподіваним. У Алекса Топольського було індивідуальне побачення з Сашею з Києва, Сашею з Харкова, Вікторією і Юлією. Також "холостяк" провів групове побачення з Катею і Аліною. Фінал випуску здивував усіх глядачів. 

Побачення з Сашею з Києва

Тиждень почався з того, що головний герой проекту відправився на індивідуальне побачення з Сашею з Києва. Топольський запропонував їй екстремальні розваги - потрібно було видертися спеціальною конструкцією в канатному парку, щоб дістати конверти. У них були спільні фото з Алексом з попередніх побачень. Знімки чоловік підписав особисто під час романтичної вечері. 

Побачення з Сашею

Побачення з Катею і Аліною

Коли всі дівчата перебували вдома, їм передали лист-запрошення. У ньому Алекс покликав Аліну і Катю на групове побачення - вони вирушили кататися на мотоциклі, після чого влаштували вечерю. Цікаво, що ще під час побачення Алекс по черзі катався на мотоциклі з учасницями. З Аліною вони просто проїхалися, а з Катею навіть вийшло поспілкуватися наодинці. Тоді у них і стався перший поцілунок.

Відео дня

Вже за вечерею Аліна спробувала привернути до себе "холостяка" і розповіла особисту історію. Дівчина зізналася, що коли працювала в компанії батька, стала жертвою нападу грабіжника. Невідомий прийшов в офіс і побив Аліну, так як вона не хотіла віддавати йому гроші. Топольський був шокований цією історією.

Побачення з Сашею з Харкова

Алекс запросив Сашу Мудру на захоплююче побачення - вони разом літали на вертольоті. Під час польоту у них була романтична атмосфера - вони обіймалися і обмінювалися приємними фразами. Під час ланчу на березі Саша поцілувалася з Алексом. Після поцілунку дівчина зізналася, що закохана. 

Побачення з Вікторією

Алекс побачив в актрисі Вікторії Варлей емоційну особистість, тому запропонував їй розвагу, яке дозволить "випустити пар". Так, пара вирушила в смеш-кімнату - спеціальне місце з безліччю речей, які можна руйнувати, ламати, бити. Поцілунку у них не було, але з побачення Віка повернулася в дуже гарному настрої. 

Побачення з Юлею

Оскільки раніше дівчина говорила, що її надихає море, Алекс вирішив запросити її на підводне побачення. Юля і головний герой романтичного шоу вирушили в океанаріум, де з аквалангами спустилися під воду. Після цього у них була вечеря, і Алекс подарував учасниці шикарні сережки з перлами. 

Церемонія троянд

Протягом тижня Григорій Решетнік запропонував дівчатам записати голосові повідомлення, в яких вони дадуть оцінку поведінці своїх конкуренток. Примітно, що дані голосові повідомлення озвучували під час церемонії троянд, змінивши голос - дізнатися автора фрази було практично неможливо.

Це стало причиною бурхливих обговорень, так як учасниці говорили один про одного погані речі. Наприклад, Юлі пригадали те, що вона підписана у кого-то в телефоні як "Юля ескорт". Марині сказали, що вона - "бичка". Вікторію Варлей звинуватили в тому, що вона прийшла на проект заради піару. Круп'є Єлизавету інші учасниці звинуватили в тому, що вона прийшла на проект шукати багатенького партнера. Про Сашу Мудру сказали, що вона груба, заздрісна і лицемірка. Алекс Топольський був здивований тому, що про його улюбленицю Мудру не сказали жодного хорошого слова. 

Церемонія троянд / Скріншот ефіру

Під час церемонії троянд "холостяк" заявив, що після почутого не зможе зробити правильний вибір, тому він скасував церемонію троянд. Дівчата вирушили в готель. 

Топольський натякнув, що протягом наступного тижня він хотів би поспілкуватися з кожною і задати учасницям питання після почутого. 

Холостяк-12: найцікавіше

Проект вийшов в ефір наприкінці жовтня 2022 року. Цікаво, що знімали його ще до повномасштабного вторгнення і планували показати навесні, але через повномасштабну війну прем'єру відкладали кілька разів. 

Після прем'єри "Холостяка" навколо шоу розгорілися відразу кілька скандалів. Наприклад, Алекса Топольського звинуватили у тому, що у нього насправді немає бізнесу. Багато коментаторів в мережі писали, що з нього просто створили гарний образ для проекту. 

Також після другого ефіру учасниця Анастасія Кузьміцька, яка покинула проект, звинувативши творців шоу в роботі за сценарієм, "пекельних" знімальних умовах і перекручуванні фактів.

Вас також можуть зацікавити новини: