Деталі шоу стануть відомі згодом / прес-служба 1+1

Шоу "Останній герой" було відзначено найпрестижнішими нагородами у світі, серед яких премія "Еммі" в номінації "Видатний документальний фільм", нагорода "Вибір народу" в номінації "Улюблене реаліті-шоу" та інші.

За форматом "Останній герой" - це шоу, яке випробовує силу духу як відомих особистостей, так і непублічних учасників. Вони опиняються на безлюдному тропічному острові, де мають із собою лише невелику кількість речей, жагу до перемоги та природну кмітливість, і жодна секунда їхніх пригод на острові не залишиться поза увагою камер. Герої шукають їжу, будують житло та організовують свій власний "суспільний лад"  із розподілом обов’язків, ієрархією та конкуренцією, змагаючись у дедалі складніших випробуваннях на стратегію, хитрість та безжальність.

Читайте також"Україна має талант": екстремальний акробат повторив трюк Ван Дамма і зробив сальто зі штангоюУ кожній серії фінальна рада племен має неочікувану кульмінацію. Учасники племені збираються, щоб проголосувати за того, хто залишить острів. Голосування проводиться анонімно, і в учасників можуть бути різні причини для голосування (образа, ревнощі або навіть особистісні конфлікти), але рішення ради племен є остаточним, і в кожному епізоді один герой має залишити гру.

Відео дня

Про особливості української адаптації, її назву, а також про те, хто візьме участь у шоу, буде повідомлено згодом. Слідкуйте за новинами телеканалу 1+1.

Нагадаємо, раніше Сильвестр Сталлоне розсекретив участь у зйомках фільму "Вартові галактики 3".

Вас також можуть зацікавити новини: