Попри свій досвід співачка все одно проходила кастинг разом з іншими артистами / фото 1+1

Продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк розповів про новий сезон пісенного конкурсу, який цього року знімають у Польщі. Як відомо, зірковими тренерами стали Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та Надя Дорофєєва.

В інтерв'ю "КП" Завадюк розповів, чому в новому сезоні з'явилося три нових тренера, але залишилася Дорофєєва. Вона вже брала участь у двох інших сезонах "Голосу країни", а тому багато хто думав, що співачку не запросять на проект ще раз.

"Я говорив про те, що у нас буде оновлена панель. І вона дійсно оновлена. Чому Надя залишилася у сезоні? Тому що вона топ-артистка і обличчя нової української музики, яка збирає мільйонні перегляди і є лідером чартів. За правилами франшизи, і це завжди рекомендують форматники, повинен бути місток між минулим сезоном і новим. З минулого сезону саме Надя - той місток, який дійсно відповідає новій реальності. Вона змогла трансформуватися", - зазначив Завадюк.

Відео дня

Він також розповів, що попри свій досвід співачка все одно проходила кастинг разом з іншими артистами. За словами Завадюка, багато людей сильно змінилися на тлі повномасштабної війни. А тому продюсер хотів зрозуміти, чи вплинули всі ці події на Дорофєєву.

"Когось війна зробила глибше, цікавіше, сміливіше, а когось, навпаки, більш пласким, показала, що ця людина - усього лише міхур. Тому було дуже важливо прокастингувати навіть відомих для нас людей, щоб зрозуміти, чи є їм чим поділитися на "Голосі країни". Адже "Голос країни" - це не тільки про голос, а й про важливі сенси", - додав Завадюк.

За словами продюсера, для нового сезону пісенного конкурсу обирали тренерів, які є "актуальними". До журі потрапили артисти, які створюють музику українською мовою і люблять свою країну.

"Ми звертали увагу на відкритість, щирість, сміливість, теплоту, взаємодію – на всі людські якості та цінності. Адже вони стануть в нагоді в роботі", - резюмував Завадюк.

Що відомо про 13-й сезон шоу "Голос країни"

Нагадаємо, новий сезон пісенного конкурсу "переїхав" до Польщі. Через повномасштабну війну РФ проти України "Голос країни" знімають за кордоном.

Нещодавно стало відомо, що цього року у проекту вперше з'явиться саундтрек, який лунатиме голосами тренерів нового сезону. Трек створить сонграйтер, співзасновник лейблу ENKO і тренер-дебютант Іван Клименко.

Вас також можуть зацікавити новини: