Марія Квітка отримала суперприз від Андрія Мацоли

Вчора на телеканалі ТЕТ відбувся грандіозний суперфінал головного вокального проекту "Голос країни-12". Суперфінал проходив у спеціальному форматі, який відповідав воєнному часу. Локацією для вечора української пісні стала станція київського метрополітену Майдан Незалежності, яка з початку повномасштабної війни є знаковим місцем зустрічі українців та проведення важливих подій.

За результатами глядацького голосування, переможницею "Голосу країни-12" стала хранителька української культури Марія Квітка з команди "Другий шанс". До перемоги фольклористку та збирачку українського пісні привели народні тренери – Андрій Мацола та Олексанра Заріцька, врятувавши дівчину на етапі "Нокаутів" від вильоту з проекту. Отримавши свій другий шанс, Марія не підвела тренерів у фіналі та перемогла з піснею на слова Тараса Шевченка "Реве та стогне".

"Другий шанс" виконав свою місію на проекті. Оскільки ми народна команда та народні тренери, для нас ця перемога – велика подяка від людей і підтвердження того, що ми зробили свою роботу якісно. Для нас це найголовніше", – сказав народний тренер і меценат Андрій Мацола.

Дівчина отримала кубок переможця від проекту "Голос країни", а також головний музичний суперприз проекту від мецената Андрія Мацоли -- запис пісні, її ротацію на радіо та зйомки відеокліпу. Тож музичний шлях Марії Квітки лише починається.

Суперприз для переможниці 'Голосу країни-12': фольклористка Марія Квітка отримає запис пісні, її ротацію на радіо та кліп
Суперприз для переможниці 'Голосу країни-12': фольклористка Марія Квітка отримає запис пісні, її ротацію на радіо та кліп

Нагадаємо, у суперфіналі проекту, голосуючи за своїх улюблених учасників, глядачі донатилина придбання комплектів для розміновування звільненої української землі на півдні. Кошти, отримані від голосування у фіналі, автоматично підуть на цю благодійну мету. Благодійна ініціатива реалізовується спільно з фондом компетентної допомоги армії Повернись живим і платформою Dobro.ua.