Лобода перенесла операцію на нирках / instagram.com/lobodaofficial

Співачка Світлана Лобода вперше після термінової операції на нирках звернулася до своїх шанувальників у Instagram, опублікувавши зроблене в палаті фото.

Артистка зізналася, що дуже чекала своїх трьох концертів, перший з яких був запланований на 25 жовтня.

«Пишу і плачу від болю і образи. Усе, що зі мною сталося за останні дні, заподіяло багато болю і зруйнувало наші плани на зустріч», - написала Лобода.

Відео дня

Мої дорогі... Пишу і плачу від болю і образи Всі, що зі мною сталося за останні дні, заподіяло багато болю і зруйнував наші плани на зустріч. Я так чекала цих концертів. Останні півроку ми цілодобово готували наше шоу. я хотіла порадувати вас, здивувати, підбадьорити, віддати вам усе, що накопичилося в мені - всю мою любов, всі мої пісні! Але життя - непередбачувана. Біда завжди приходить несподівано і змінює все. Маленький камінчик став наріжним. Мені потрібна була термінова операція. Лікарі дали 3 хвилини для прийняття рішення. У мене не було вибору... Вчора мене прооперували. Я потроху приходжу в себе. Наразі складно повірити в те, що відбувається. Але я - фаталіст, а значить все так як має бути. Я дякую всім за підтримку і обіцяю: ми ще заспіваємо! Наші партнери, з великим трудом, знайшли нові дати зустрічі: концерт запланований до проведення 25 жовтня, переноситься на 17 січня 2019г. концерт запланований до проведення 26 жовтня, переноситься на 18 січня 2019г. концерт, запланований до проведення 28 жовтня, переноситься на 20 січня 2019г. якщо ви не зможете відвідати наші концерти в січні, ви маєте можливість здати квиток. Всі придбані квитки дійсні на нові дати без обміну. Бережіть себе і своїх близьких! Я обіцяю скоро вийти на зв'язок і поговорити з вами особисто!

A post shared by LOBODA (@lobodaofficial) on

Світлана Лобода обіцяє повернутися на сцену в січні, щоб відіграти зірвані концерти.

Як повідомляв УНІАН, 23 жовтня Світлана Лобода потрапила у лікарню. Втратила свідомість прямо під час репетиції до шоу співачку терміново доставили в московську клініку. Вона перенесла термінову операцію на нирці.