Переможниця національного отбору на Євробачення-2019 Maruv не вважає свій номер під час фіналу розпущеним.

Читайте такожMaruv про скандал з Євробаченням: буду жити на два роки менше

Співачка також не вважає, що на сцені Нацвідбору показувала стриптиз, пише КП. "Я не зробила нічого з того, що було дозволено Мадонні 30 років тому. Грань між розбещеністю і еротизмом тонка, вона в голові кожної окремої людини. Знаю точно одне - це було красиво! До речі, Данилко не порівнював номер зі стриптизом. Ви хіба не помітили, що я як вийшла одягнута, так і залишилася в одязі? До обговорення номеру з НОСТУ справа не дійшла", - заявила співачка.

Співачка також подякувала своїм критикам після скандалу з Нацвідбором: "Спасибі за мотивацію, ваша критика підстьобує мене на бажання самовдосконалюватися і розвиватися".

Як повідомляв УНІАН, громадський мовник (НСТУ) і співачка MARUV, яка перемогла в конкурсному відборі, не змогли домовитися щодо її участі в Євробаченні 2019. 26 лютого фіналіст національного відбору на Євробачення 2019 гурт Freedom Jazz відмовився представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі після пропозиції НОТУ. Пізніше стало відомо, що і гурт Kazka також відмовився від участі в конкурсі.