Олександра Зарицька зауважила, що критика про те, що вона співала повз ноти, не зовсім правильна / фото УНІАН

Популярний гурт KAZKA, який цьогоріч посів третє місце у нацвідборі на Євробачення-2019, прокоментували свою невдачу.

Після не досить вдалого виступу у нацвідборі на артистів звалився шквал критики за недосконалий спів, а Джамала навіть запропонувала уроки вокалу, йдеться в програмі "Світське життя", передає ТСН.

"Так, Джамала запропонувала заняття вокалом і ми роздивляємося наші графіки. Оскільки у нас зараз європейський тур, то трошки важко. Немає часу взагалі, але я почала займатися сольфеджіо. Тепер я більше буду вивчати теорію. Ми будемо більше займатися саме інтонуванням, саме технікою співу", - зазначила солістка гурту Олександра Зарицька.

Відео дня

Також вокалістка зауважила, що критика про те, що вона співала повз ноти, не зовсім правильна. Причина, за її словами, у хвилюванні.

Читайте такожПісня MARUV могла стати хітом Євробачення 2019 - The New York Times

"Я б не сказала, що там було мимо, більше було проблем саме з хвилюванням, тому голос здавався невпевненим і від хвилювання він коливався в інтонуванні. Але це все досвід і я думаю, що наступного року, я точно не буду казати, але ми хотіли ще б раз спробувати. Це не 100%, але ми б хотіли представляти Україну. І я зроблю все для того, щоб звучати ідеально", - заявила співачка.

Також музиканти прокоментували чутки щодо того, що вирішено було, що KAZKA поїде на "Євробачення", що Юрій Нікітін продюсер, скрізь, де міг, вирішив, навіть європейське турне, в якому вони зараз перебувають наче промо перед конкурсом. Однак щось пішло не так.

"Ми не були впевнені, але ми цього дуже хотіли. Ми засмучені, що не їдемо, але нічого страшного, це не кінець життя", - зазначила співачка.

Як повідомляв УНІАН, 27 лютого голова Національної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія повідомив, що Україна не буде брати участі в Євробаченні.

Раніше громадський мовник (НСТУ) і співачка MARUV, яка перемогла в конкурсному відборі, не змогли домовитися щодо її участі в Євробаченні 2019. 26 лютого фіналіст національного відбору на Євробачення 2019 гурт Freedom Jazz відмовився представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі після пропозиції НСТУ. Пізніше стало відомо, що і гурт KAZKA також відмовився від участі в конкурсі.