KAZKA не поїде на Євробачення / фото УНІАН

Гурт KAZKA відмовився від пропозиції НСТУ представити Україну на Євробаченні-2019 і Ізраїлі.

Про це повідомляється на офіційній сторінці гурту в Instagram.

Читайте також"З г**ном змішають": на гурт KAZKA накинулися в мережі через можливу поїздку на Євробачення-2019

Відео дня

"Ми хочемо i мали б за честь представляти Україну на Євробаченні. Ми вклали в це бажання багато сил, енергії, часу. Ми за цим йшли на Нацвiдбiр. Але нам не потрібна перемога будь-якою ціною. Наша місія — об'єднувати людей своєю музикою, а не сіяти розбрат. Тому на пропозицію НСТУ у нас є чітка відповідь: ми не поїдемо в 2019 році на Євробачення", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що гурт готовий поїхати на Євробачення наступного року.

"У той же час ми не відмовляємося від своєї головної мети — нести українську культуру світові. Ми готові представити Україну на конкурсi в наступному році, якщо нас оберуть. А поки ми рухаємося далі і чекаємо всіх вас на наших концертах всiм свiтом", - повідомляє гурт.

Як повідомляв УНІАН, цього року в Національному відборі на Євробачення перемогла співачка MARUV. Однак суспільний мовник (НОТУ) та співачка не змогли домовитися щодо її участі в Євробаченні 2019. Тоді в НОТУ заявили, що будуть вести переговори з іншими фіналістами Нацвідбору.

26 лютого група Freedom Jazz, яка посіла друге місце на Нацвідборі, відмовилася представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі після пропозиції НОТУ.