Сьогодні, 23 травня, продюсер Потап офіційно підтвердив своє весілля з Настею Каменських.

Артист випустив новий трек "Константа", який присвятив Насті Каменських. Кліп у стилі love story вийшов на YouTube-каналі ПТП.

Читайте такожКамєнських вперше поділилася подробицями майбутнього весілля

"Дуже багато запитують, чому ми так довго все приховували, і тут є відповіді на всі питання. Це особливий витвір, найчесніша річ, яку я коли-небудь писав. Я не назвав би це піснею, треком, синглом, хоч це і стане частиною нового альбому ПТП. Це мої почуття, частина моєї душі, мого серця. "Константа" - це чесне визнання чоловіка в любові до своєї жінки. Визнання моєї дівчинки Насті Каменських, яку я люблю і на якій сьогодні одружуся. Це лірика про найголовніше – про союз наших галактик, про наше кохання", - прокоментував Потап.

Сингл "Константа" увійде в новий альбом ПТП і вже доступний для скачування на всіх цифрових музичних майданчиках. Над треком, крім самого автора, працювали саунд-продюсери Микита Пучків (Nick Niker) і Вадим Лисиця. Кліп зняли режисери Максим Шелковніков і Денис Маноха.

Зазначимо, чутки про романтичні стосунки артистів ходили майже всі 13 років. У 2013 році папарацці "зловили" пару разом на відпочинку на Кубі. Тоді Потапенко був в офіційному шлюбі з продюсером Іриною Горовою, від якої у репера є син.

Як повідомляв УНІАН, раніше стали відомі подробиці весілля. Так, на святі буде присутня колишня дружина Потапа Ірина Горова, яка нібито стане не просто гостею, а дружкою. Після весілля новоспечена подружня пара вирушить у весільну подорож і буде відпочивати до 3-го червня.