Напевно, вам цікаво, як проходить мій день. Зараз розповім 😉 Я людина тайм-менеджменту і не люблю втрачати час, тому у мене все розписано📝 Я дотримуюся графіка, завдяки якому все встигаю і йду до своїх цілей в рамках челлендж #обіцяюзаліто 😍 Люблю прокидатися о 6 ранку і починати день зі спорту: якщо я вдома, то йду на тренування або пробіжку, а якщо на гастролях – займаюся у спортзалі готелі💪 Кажуть, що займатися спортом краще всього вранці через гормонів, які виділяються в організмі. На роботу я включаюся відразу ж після тренування. День виходить дуже активним і насиченим. Але найголовніше — раніше встав — більше встиг! Харчуюся теж за чітким графіком🥗 Якщо у мене немає пізніх концертів, лягаю спати близько 10-11 вечора, адже давно доведено, що найбільш цінні години сну з 10 до 4 ранку! А у вас є розпорядок дня, якого ви дотримуєтеся? 😊 Повірте, графік допоможе розставити пріоритети і досягти цілей, які ви поставили в рамках челлендж #обіцяюзаліто швидше. Не забувайте, що серед всіх учасників o.b.® розігрують подарунки! А щоб взяти участь у розіграші напишіть в пості сміливі цілі з хештегом #обіцяюзаліто, додайте эмоджи👌🏻 в пост, тегните і підпишіться на @ob_do_promo_ua

Публікація від NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Українська співачка Настя Каменських, відома своєю любов'ю до провокаційних фотографій, опуликовала черговий відвертий знімок. Співачка знялася у ванній в одній спідній білизні.

Відео дня

Читайте також"Гаряче": MARUV в купальнику еротично облилася водою на сцені (фото)

Фото розміщене у її Instagram.

Каменських позує на знімку в білому бюстгалтере і трусиках і з зубною щіткою. Під фото вона розповіла про свій розпорядок дня. За словами співачки, вона любить вставати о 6 ранку і займатися спортом. Після цього співачка одразу їде на роботу. При цьому їжу вона приймає також строго по годинах.

Як повідомляв УНІАН, MARUV з рогами і "леопард" завела публіку на концерті в Москві.