У порту Том Круз ознайомився з потенційними локаціями для фільму / фото прес-служба Одеського морпорту

2 жовтня в Одеському морському порту американський актор, кінорежисер і продюсер Том Круз ознайомився з потенційними локаціями для зйомок «шпигунського екшна».

Як повідомили УНІАН у прес-службі порту з посиланням на 1-го заступника начальника адміністрації підприємства Олександра Зубка, продюсерська група Круза в середу відвідала пасажирський термінал порту.

Читайте такожНа "Золотих воротах" з'явиться "голлівудська зірка": у київському метро розповіли деталі візиту Тома Круза

Відео дня

Гості, зокрема, оглянули локації з видами на вантажні причали, 22-поверховий готель «Одеса», естакаду порту і Потьомкінські сходи. Окремий інтерес кінематографістів викликали кінетичний фасад і великий хол морського вокзалу, приміщення колишнього торгового центру «Гранд-Європа».

«Про майбутню картину відомо тільки те, що вона буде зніматися в жанрі «шпигунський екшн», - повідомили в порту.

Як наголошується, в процесі узгодження свого приїзду продюсерська група звернулася до адміністрації порту з проханням забезпечити конфіденційність візиту. Прохання було задоволене.

За словами Зубка, приїзд в порт всесвітньо відомого актора – сенсація, тому утримати новину в секреті неможливо в принципі.

«Однак, на роботу гостей це аж ніяк не вплинуло. Портовики продемонстрували найвищу ступінь делікатності: всі залишилися на робочих місцях. Не було журналістів і натовпів шанувальників, ніхто не просив зробити селфі. З актором і супроводжуючими його особами спілкувалися тільки представники адміністрації порту, які оперативно надали необхідні консультації та відповіли на запитання», - заявив Зубик.

Представники продюсерської групи висловили подяку адміністрації порту за забезпечення комфортних умов роботи на морському вокзалі, який також розглядається в якості потенційної локацій для зйомок майбутнього фільму.

Як повідомляв УНІАН, знаменитий кіноактор Том Круз прибув в Україну на запрошення президента України Володимира Зеленського. Зеленський і Круз зустрілися в Офісі президента ввечері 30 вересня.

Зеленський повідомив Крузу про переваги зйомок фільмів в Україні, і американський гість зацікавився українськими локаціями для зйомок одного зі своїх нових кінопроектів.

2 жовтня вранці Круз прибув в Одесу на особистому літаку, а потім вирушив до Львова.

Довідка УНІАН. Том Круз - триразовий лауреат премії «Золотий глобус» і триразовий номінант на премію «Оскар». Зіграв у великій кількості кінострічок, найбільш відомі акторські роботи з його участю: «Людина дощу», «Місія нездійсненна», «Магнолія», «Останній самурай», «Операція «Валькірія» та ін.

В Одеському порту знімалися відомі фільми, зокрема, «Броненосець« Потьомкін», «Жага», «Смугастий рейс», «Бережіть жінок», «Легенда про піаніста посеред океану».