Молодий коханець Сєдокової / instagram.com/annasedokova

Схоже, опальна 36-річна українська співачка Анна Сєдокова більше не приховує роман з 27-річним баскетболістом Янісом Тіммою.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала спільні знімки з хлопцем й написала зворушливий пост.

Читайте такожНастя Камєнських у топі без білизни похвалилася фігурою (фото)

Відео дня

Зірка зізналася, що тільки зараз зрозуміла, що значить бути для когось по-справжньому важливою.

"Сьогодні о 5 ранку він прилетів після дуже складної гри. О 12 ми були на студії. Разом. Тепер, я знаю, що по-справжньому важливо і що означає бути для когось по-справжньому важливим. Я щодня молю Бога дати нам сили. Бути мудрішими, бути терплячішим, не звертати увагу на те, що насправді зовсім не потрібно. Дати мені сили не зганьбитися і не зіпсувати це диво. Встояти проти бур і вітрів змін", - написала Сєдокова.

"Ви пишете про це кожного нового мужика", "На чужому нещасті свого щастя не побудуєш! Пам'ятайте про це!", "Дуже неприємно стало на неї дивитися", "Забрала мужика із сім'ї", "Скоро народить четверту дитину?", "Сєдокова у своєму репертуарі", - розкритикували співачку її шанувальники.

В Анни Сєдокової троє дітей: 14-річна Аліна, семирічна Моніка та півторарічний син Гектор.

instagram.com/annasedokova
instagram.com/annasedokova

Баскетболіст Яніс Тімма одружений, у нього є син. У соцмережах він оголосив, що йде від матері своєї дитини. "Більше півроку тому я розійшовся з матір'ю мого сина і почав нову главу в житті. Сьогодні починається нова фаза, де найважливішим буде турбота про мого любого сина Крістіана", – написав Тімма й закрив коментарі до посту.