Дженніфер Еністон / REUTERS

Після невдач у сімейному житті Еністон довго не могла знайти коханого чоловіка, але зараз зірка зважилася на новий роман. Бойфрендом актриси став 49-річний режисер Уїлл Спек. Він зміг справити враження на Дженніфер, яка визнала його добрим і чуйним.

Читайте такожНазвані найпопулярніші голлівудські актори

Закохані познайомилися три роки тому на зйомках фільму «Новорічний корпоратив», режисером якого був Уїлл, повідомляє starhit.ru. В останні кілька тижнів папараці весь час застають пару на черговому таємному побаченні. На даний момент Спек і Еністон не виходили в світ офіційно.

Відео дня

Місяць тому Дженніфер навіть звернулася в спеціальне агентство у пошуках особистого щастя. Шлюбна служба отримала від Еністон оплату в розмірі $750 тис. за організацію побачення з підходящим кандидатом. Бізнесмен, з яким зустрілася актриса, виявився далеким від світу шоу-бізнесу і вважав за краще триматися на відстані від світської хроніки. Тоді шанувальники зірки пророкували їй новий роман, але цього так і не сталося.

50-річна Дженніфер Еністон була заміжня двічі. Першим чоловіком зірки серіалу «Друзі» був актор Бред Пітт. Екс-подружжя прожило разом п'ять років, після чого вирішило розлучитися. Другий шлюб Еністон був з іншим колегою по цеху Джастіном Теру, з яким актриса познайомилася на знімальному майданчику фільму «Жага мандрів». Але і цього разу історія закінчилася для Дженніфер розривом.