Під час виступу Лободи виникли неполадки / фото instagram.com/lobodaofficial/

За словами глядачів, одна з найголовніших церемоній — премія "Золотий грамофон", яка вчора пройшла в російському Санкт-Петербурзі, стала справжнім "посміховиськом".

Читайте такожСвітлана Лобода оголила соковиті грудей й живіт (фото, відео)

Замість заявлених двох концерт тривав три години, артисти виступали під "фанеру", а ведучі взагалі поводилися непрофесійно, пише Super.

Відео дня

"Плюс протягом усього концерту спостерігалися і накладки — так, під час виступу Світлани Лободи у неї вийшла з ладу звукова апаратура й відірвався мікрофон. Співачка змушена була притримувати пристрій рукою протягом всієї пісні", - йдеться в повідомленні.

Відео інциденту у своєму Instagram поділився танцюрист колективу Миколи Баскова. До речі, сам Басков того вечора взагалі не вийшов на сцену — артист запізнився через участь в ювілеї Олександри Пахмутової в Москві й через літак, який не вилетів вчасно.

⚡️Премія «Золотий Грамофон», яка вчора пройшла в Санкт-Петербурзі, стала предметом гніву та обурення глядачів. Люди вимагають від організаторів пояснень: чому замість заявлених двох концерт тривав три години, артисти виступали під «фанеру», а ведучі вели себе непрофесійно. Плюс, за їх словами, протягом усього вечора спостерігалися і накладки — так, під час виступу Світлани Лободи @lobodaofficial у неї вийшла з ладу звукова апаратура і відірвався мікрофон. Співачка змушена була притримувати пристрій рукою на протязі всієї пісні. Відео інциденту у своєму инстаграме поділився танцюрист колективу Миколи Баскова @nikolaibaskov. До речі, сам Басков того вечора взагалі не вийшов на сцену — артист запізнився з-за участі в ювілеї Олександри Пахмутової в Москві і не вилетів вчасно літака. #золотойграммофон #лобода #басков ⠀ А ви дивіться премію «Золотий Грамофон»?

Допис, поширений SUPER (@super.ru)

Раніше ЗМІ дізналися, у скільки обійдеться виступ Пугачової та Лободи під Новий рік.